4 csillagjegy, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla

Ők a legszabadabbak és a legöntörvényűbbek az összes csillagjegy közül, akiket tökéletesen hidegen hagy mások véleménye!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla

Vannak olyan csillagjegyek, akik jól alkalmazkodnak, nem szeretnek kitűnni a tömegből és igenis foglalkoznak mások véleményével (néha túlságosan is). Azonban van a zodiákusnak négy olyan tagja, akik brutál magabiztosak és egyáltalán nem érdekeli őket, hogy mit gondolnak vagy mondanak róluk, sőt egyesek szeretik is megbotránkoztatni a környezetüket!

Kos

A Kos vicces, szórakoztató, nagyon jól lehet vele együtt bulizni vagy sportolni, de ha mélyebb kapcsolatot szeretnél vele ápolni, el kell fogadnod, hogy soha nem fogja még csak meghallgatni sem a véleményedet, nem hogy megfogadni a tanácsodat vagy lelkizni veled. Önfejű és konok, aki úgy gondolja, mindent is jobban tud, ha pedig véletlenül hibázik, azt sem ismerné be soha. Viszont azt sem szereti, ha valaki konfliktuskerülő és mindig mindenben egyetért vele, szóval a legjobban akkor jársz, ha egyszerűen megtartod magadnak a véleményedet, főleg ha az róla szól.

Oroszlán

Az Oroszlán a legmagabiztosabb csillagjegy az összes közül, így fel sem merül benne, hogy esetleg valaki mást gondolna róla, mint ő saját magáról, amit nagyjából a ‘tökéletes’ jelzővel le is lehet fedni, azt pedig élből elutasítja, hogy valaki ne szeretné. Elég énközpontú, így hajlamos csakis a saját érzéseivel és gondolataival foglalkozni, egyszerűen nem érdekli mások véleménye, bármiről is legyen szó.

Nyilas

A Nyilas mottója a ‘megszoksz vagy megszöksz’, vagyis magasról tesz rá, hogy ki mit gondol róla, úgy van vele, ha valaki szereti, ok, ha nem, úgy is ok. Nem túl ragaszkodó típus, szabad, imád utazni, könnyen továbblép, így végképp nem foglalkozik azzal, hogy megfeleljen másoknak, mert úgyis hamar lelép. Plusz igazi hedonista, aki élvezi az életet, mindig azt csinálja, amihez épp kedve van, nem pedig azt, amit mások elvárnak tőle, vagy ami másoknak jó.

Vízöntő

A Vízöntő az, aki élből elutasítja az átlagos, megszokott, hétköznapi dolgokat, és kifejezetten különbözni akar a többi embertől, és ezért mindent meg is tesz. Sőt, szeret feltűnően, egyedien, néha megbotránkoztatóan felöltözni vagy viselkedni. A Vízöntő kifejezetten szeret beszélgetni, vitatkozni másokkal, lényegében bármilyen témában nyitott mások véleményére, kivéve a saját személyisége, mert ezen a téren csakis magának akar megfelelni!

Turbózd fel horoszkóp-tudásod!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria jellemzés mit gondolnak róla nem érdekli mások szabad tulajdonság vélemény zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?