4 csillagjegy, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla

Ők a legszabadabbak és a legöntörvényűbbek az összes csillagjegy közül, akiket tökéletesen hidegen hagy mások véleménye!

4 csillagjegy, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla

Vannak olyan csillagjegyek, akik jól alkalmazkodnak, nem szeretnek kitűnni a tömegből és igenis foglalkoznak mások véleményével (néha túlságosan is). Azonban van a zodiákusnak négy olyan tagja, akik brutál magabiztosak és egyáltalán nem érdekeli őket, hogy mit gondolnak vagy mondanak róluk, sőt egyesek szeretik is megbotránkoztatni a környezetüket!

Kos

A Kos vicces, szórakoztató, nagyon jól lehet vele együtt bulizni vagy sportolni, de ha mélyebb kapcsolatot szeretnél vele ápolni, el kell fogadnod, hogy soha nem fogja még csak meghallgatni sem a véleményedet, nem hogy megfogadni a tanácsodat vagy lelkizni veled. Önfejű és konok, aki úgy gondolja, mindent is jobban tud, ha pedig véletlenül hibázik, azt sem ismerné be soha. Viszont azt sem szereti, ha valaki konfliktuskerülő és mindig mindenben egyetért vele, szóval a legjobban akkor jársz, ha egyszerűen megtartod magadnak a véleményedet, főleg ha az róla szól.

Oroszlán

Az Oroszlán a legmagabiztosabb csillagjegy az összes közül, így fel sem merül benne, hogy esetleg valaki mást gondolna róla, mint ő saját magáról, amit nagyjából a ‘tökéletes’ jelzővel le is lehet fedni, azt pedig élből elutasítja, hogy valaki ne szeretné. Elég énközpontú, így hajlamos csakis a saját érzéseivel és gondolataival foglalkozni, egyszerűen nem érdekli mások véleménye, bármiről is legyen szó.

Nyilas

A Nyilas mottója a ‘megszoksz vagy megszöksz’, vagyis magasról tesz rá, hogy ki mit gondol róla, úgy van vele, ha valaki szereti, ok, ha nem, úgy is ok. Nem túl ragaszkodó típus, szabad, imád utazni, könnyen továbblép, így végképp nem foglalkozik azzal, hogy megfeleljen másoknak, mert úgyis hamar lelép. Plusz igazi hedonista, aki élvezi az életet, mindig azt csinálja, amihez épp kedve van, nem pedig azt, amit mások elvárnak tőle, vagy ami másoknak jó.

Vízöntő

A Vízöntő az, aki élből elutasítja az átlagos, megszokott, hétköznapi dolgokat, és kifejezetten különbözni akar a többi embertől, és ezért mindent meg is tesz. Sőt, szeret feltűnően, egyedien, néha megbotránkoztatóan felöltözni vagy viselkedni. A Vízöntő kifejezetten szeret beszélgetni, vitatkozni másokkal, lényegében bármilyen témában nyitott mások véleményére, kivéve a saját személyisége, mert ezen a téren csakis magának akar megfelelni!

Turbózd fel horoszkóp-tudásod!

Még több

Horoszkóp