Horoszkóp: Május 3., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 3., Hétfő

Kos

Sikerült nagyon hasznosan töltened a hétvégét, és a lazítás mellé beiktatnod egy kis pluszmelót is. Pénzzel ugyan nem jár, de végre sikerült behoznod olyan elmaradásaidat, ami már egy ideje nagyon nyomasztott. Csak rajtad áll, mit kezdesz ma az így felszabadult idővel és energiával!

Bika

Új szövetségesre teszel ma szert a munkahelyeden, akivel hasonlóak a céljaitok, a természetetek, és ugyanúgy gondolkodtok a világról. A társaságában védve érzed majd magad a csapat nagy kavarógépeitől, és erre az érzésre már nagyon szükséged volt, nem igaz?

Ikrek

Hamar rájössz, nem érdemes konfliktussal indítanod a hetet, mert az nem csak a te, de a másik hétkezdését is megmérgezi. Legyél te az okosabb, emeld fel a telefont, vagy dobd rá azt az üzit gyorsan, és kíméld meg magatokat egy-egy felesleges körtől.

Rák

Ne hagyd, hogy a dilemmáid erősebbek legyenek, mint a lelkesedésed. Ma különösen gyorsan kell döntened egy ügyben, ha nem akarsz hoppon maradni, így jobb, ha felkészülsz: ma akkor nyersz, ha a megérzéseidre hallgatsz.

Oroszlán

Elképzelhető, hogy ma sérelem éri az egódat, de nem biztos, hogy az lesz a megoldás, ha AZONNAL felveszed a kesztyűt. Várd ki, mire megy ki a másik, és csak akkor lépj, ha már látod a következő lépését.

Szűz

Olyan energikusnak érzed magad, hogy legszívesebben egyszerre keresnél új melót, futnál le egy maratont és főznél a barátaidnak. Szuper, hogy így pörögsz, de egyszerre csak egy lépésre használd fel a lendületed, így biztosan elindulsz!

Mérleg

Ma egyszerűen csak arra vágysz (a szokásosnál is jobban), hogy szeressenek és elfogadjanak mások? Ez tök oké, pláne így hét elején, amikor egyébként is nagyon hamvas a lelked. Fejezd ki a pasidnak, kérj a legjobb barátnődtől egy ölelést, vagy hívd fel a családtagjaidat. Rengeteget meríthetsz abból, ha érzed, tartozol valahova.

Skorpió

Nem álmodtál túl jó dolgokat, még mindig nyomaszt az energiája. Ne mesélj róla másoknak, ne mélyítsd el magadban az élményt, egyszerűen tudatosítsd magadban, hogy csak álom és nincs hatalma feletted. Hidd el, sokkal jobb lesz!

Nyilas

Picit mintha elfáradtál volna, igaz? Nem baj, ha néha veszítesz a lendületből, pláne, ha a hétvégéid nem csak a pihenésről szólnak. Húzd meg a határaidat, jelezd őket finoman a környezetednek, hiszen elfáradni nem ciki.

Bak

Álmodban sem gondoltad volna, hogy a melóban bukkansz rá az új szerelemre, de így van. Egyre közelebb érzed magadhoz az egyik kollégádat, és erre az érzésre már nagyon szükséged volt. Azért csak ésszel, szimatold ki, mit gondol a boss a munkahelyi románcokról.

Vízöntő

Ha most vágnál bele egy hosszútávú projektbe, mint diéta, életmódváltás, új sport vagy egy tanfolyam, ne habozz, mert feltétlenül számíthatsz a csillagok támogatására. A sikerélmények nem maradnak el, úgyhogy lesz mibe kapaszkodnod. hajrá!

Halak

Nagyon kemény időszak áll mögötted, de hidd el, innen már napról-napra könnyebb lesz, és erre a mai nap lesz a legjobb példa. Egy beszélgetés, a feletteseid visszajelzése eloszlatja minden frusztrációdat, plusz rájössz, tényleg mindent meg tudsz oldani.

Még több

Horoszkóp