3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz május első hete

Ha a három közül az egyik a te csillagjegyed is, készülj fel egy elsöprően szuper hétre!

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz május első hete

A május első hete eleve az egyik legszebb hónap kezdetét jelzi (mindjárt itt a nyár!), de három csillagjegy számára kifejezetten varázslatos lesz: ezek a napok hatalmas szerencsét hoznak nekik. Nézd meg, köztük vagy-e és az élet melyik területén várhatod a mázlista fordulatokat!

Bika

Valahonnan hatalmas erőt gyűjtesz, ami segíteni fog elérni a céljaidat és megvalósítani az ambícióidat. Össze fog jönni minden stratégia, amit a munkáddal kapcsolatban kieszelsz, és ha most veted el a hosszú távú terveid magjait, akkor azok is garantáltan ki fognak virágozni. Szóval ezen a héten érdemes még nagyobb fokozatra kapcsolnod a melóban, mert a minden IS a te oldaladon fog állni.

Ikrek

A csillagoknak köszönhetően a napokban végre meglátod, milyen csodás is vagy (amit mi mondjuk eddig is tudtunk), és az újonnan jött önbizalomturbónak köszönhetően mások számára is ezerszeresen vonzóbbnak fogsz tűnni. Ideje kiállnod a világ elé, hogy elmondd, mit gondolsz és mit is akarsz – az emberek alig várják majd, hogy a kedvedben járjanak.

Bak

Végre megjön az ihlet, amire olyan régóta vágytál és megvalósíthatod a kreatív ötleteidet, úgy, ahogy elképzelted. Most érdemes belekezdened egy új hobbiba is, ha viszont nem ebben az irányban indulsz el, akkor nagy rá az esély, hogy rád talál a szerelem, mert ezeket az energiáidat egyszerűen le kell majd vezetned. Hogy az egy új szenvedély lesz vagy egy szenvedélyes kapcsolat? Ez már csak tőled függ!

Nem találtad itt a csillagjegyed? Lehet, hogy valami más szuper dolog vár rád a hónapban:

Még több

Horoszkóp