3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Bizonyos csillagjegyeknek szerencsét hoz május első hete, valakinek pedig nagyon fontos változásokat idéz elő a hónap. A következő listán szereplő csillagjegyek viszont kőkemény döntés előtt állnak, ami nem feltétlenül lesz könnyű. Ne ijedj meg, ha köztük vagy, mert nagyon fontos kapuk nyílnak meg előtted, vagy pont a szemed nyílik fel bizonyos helyzetekkel és emberekkel kapcsolatban.

Ikrek

A múltad néha még mindig visszakapaszkodik, pedig azt hitted, már lezártad. De amíg nem vagy elég egyértelmű és kedvesen fogadod az exed próbálkozásait, joggal gondolhatja azt, hogy van esélye. És amíg ő újra és újra felbukkan, az életed nem tud olyan energiával haladni, ahogy azt szeretnéd, és a csillagok erre elég keményen emlékeztetnek majd a héten. Ne parázz rá már előre, mert minden bátorságod és határozottságod meglesz hozzá, hogy teljesen normálisan, de örökre lezárd magadban ezt az egészet, és ez számára is világos legyen.

Halak

Mindig fontos volt számodra a munka, az önmegvalósítás, hiszen az önbizalmad alapja a sikerélményeidből fakad. Most viszont, hogy a pandémia alatt minden énidődet felfalta a munka és a bizonyítási vágy, cserébe viszont nem jön sem a sikerélmény, sem pedig a főnöd elismerése, elgondolkodsz azon, vajon tényleg érdemes-e örökké 140 százalékon pörögnöd. Olyan döntést hozol a héten, ami határozottan abba az irányba terel, ahol nem a munkád határoz meg téged, és ez változásokkal jár, de ne bizonytalanodj el, megéri a szívedre hallgatnod.

Vízöntő

Alapvetően jól érzed magad a mostani életedben, viszont olyan lehetőség úszik be, ami túlságosan csábító ahhoz, hogy ne élj vele. Ez azonban azt is jelenti, hogy le kell mondanod a biztonságod jelentő környezetről. A változás érkezhet munkahelycsere vagy egy költözés formájában is, te pedig bármennyire is elvagy, rá kell jönnöd, a mostani életed langyos vízben áll, ami előbb vagy utóbb ki fog hűlni. Legyél magabiztos és bátor, az újjal csak nyerhetsz.

Nem bírsz lekattanni a horoszkópokról?

Még több

Horoszkóp