3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Bizonyos csillagjegyeknek szerencsét hoz május első hete, valakinek pedig nagyon fontos változásokat idéz elő a hónap. A következő listán szereplő csillagjegyek viszont kőkemény döntés előtt állnak, ami nem feltétlenül lesz könnyű. Ne ijedj meg, ha köztük vagy, mert nagyon fontos kapuk nyílnak meg előtted, vagy pont a szemed nyílik fel bizonyos helyzetekkel és emberekkel kapcsolatban.

Ikrek

A múltad néha még mindig visszakapaszkodik, pedig azt hitted, már lezártad. De amíg nem vagy elég egyértelmű és kedvesen fogadod az exed próbálkozásait, joggal gondolhatja azt, hogy van esélye. És amíg ő újra és újra felbukkan, az életed nem tud olyan energiával haladni, ahogy azt szeretnéd, és a csillagok erre elég keményen emlékeztetnek majd a héten. Ne parázz rá már előre, mert minden bátorságod és határozottságod meglesz hozzá, hogy teljesen normálisan, de örökre lezárd magadban ezt az egészet, és ez számára is világos legyen.

Halak

Mindig fontos volt számodra a munka, az önmegvalósítás, hiszen az önbizalmad alapja a sikerélményeidből fakad. Most viszont, hogy a pandémia alatt minden énidődet felfalta a munka és a bizonyítási vágy, cserébe viszont nem jön sem a sikerélmény, sem pedig a főnöd elismerése, elgondolkodsz azon, vajon tényleg érdemes-e örökké 140 százalékon pörögnöd. Olyan döntést hozol a héten, ami határozottan abba az irányba terel, ahol nem a munkád határoz meg téged, és ez változásokkal jár, de ne bizonytalanodj el, megéri a szívedre hallgatnod.

Vízöntő

Alapvetően jól érzed magad a mostani életedben, viszont olyan lehetőség úszik be, ami túlságosan csábító ahhoz, hogy ne élj vele. Ez azonban azt is jelenti, hogy le kell mondanod a biztonságod jelentő környezetről. A változás érkezhet munkahelycsere vagy egy költözés formájában is, te pedig bármennyire is elvagy, rá kell jönnöd, a mostani életed langyos vízben áll, ami előbb vagy utóbb ki fog hűlni. Legyél magabiztos és bátor, az újjal csak nyerhetsz.

Nem bírsz lekattanni a horoszkópokról?

Címkék: csillagjegy csillagjegyek döntés ezotéria halak horoszkóp ikrek sorsfordító változás vízöntő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

Ez a hét tökéletes bizonyíték lesz néhány csillagjegy számára, hogy néha igenis az apró örömök adják a legfőbb energiaforrást.

Horoszkóp, Május 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban mások véleményétől

És egyben egyezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb elbizonytalanítani.

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonsága, ami miatt kiemelkedik a többi közül. Tudd meg, te miért vagy olyan különleges!

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.