Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Kos

Elég húzósan indul a hét a melóban, mert a legjobban akarsz teljesíteni. Nyugi, ha nem görcsölsz rá, és odakoncentrálsz, akár már ma behozhatod a lemaradásodat, sőt, előre is dolgozhatsz.

Bika

Még csak kedd van, de te már úgy érezheted, hogy az energiaszinted teljesen elapadt. Egy kis kávéval vagy zöld teával azonban orvosolható a helyzet, és ne feledkezz meg a mozgás áldásos hatásairól se, bármennyire is fárasztónak hangzik az edzés.

Ikrek

Ahhoz, hogy bírd az iramot, nem árt, ha okosan osztod be a rendelkezésedre álló energiát. Próbálj meg odafigyelni magadra, és a tested jelzéseire, este pedig kényeztesd magad egy forró fürdővel. Hidd el, a lelked is meghálálja a gondoskodást!

Rák

Ma elég érzékeny hangulatban leszel, így előfordulhat, hogy a párod akaratán kívül megbánt. Ne legyél vele szigorú, nem az a célja, hogy piszkáljon, mi több, ha odafigyelsz rá, rájöhetsz, hogy csak a javadat akarja.

Oroszlán

Ahogyan a csillagjegyed is mutatja büszke vagy, mint az állatok királya, de mivel nem vagy tévedhetetlen, ezért jobb, ha megtanulsz bocsánatot kérni a viselkedésedért. Csak így kerülheted el, hogy egy számodra fontos személyt elveszíts.

Szűz

A melóban kellemetlen szituba kerülhetsz, hála egy kollégádnak. Ha nem akarod magad kényelmetlenül érezni, akkor változtass a teendőiden, mert akár a priorizálás is segíthet elkerülni a ciki helyzetet.

Mérleg

Úgy érzed, hogy semmi nem halad az életedben, ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy legalább némi változást csempéssz a mindennapokba. Ma különösen alkalmas az idő a változtatásra, szóval hajrá, valósítsd meg, amit elterveztél!

Skorpió

Hűha! Ma aztán elég nyűgös hangulatba kerülhetsz, ezért a magad érdekében jobb, ha háttérbe húzódsz és nem bocsátkozol vitába. Így biztosan nem fogsz a családodnak és a barátoknak olyat mondani, amivel megbántod őket.

Nyilas

Ha ma hangot adsz nemtetszésednek, persze kulturált módon, akkor olyan változást indíthatsz el a munkahelyeden, amire már régóta vágysz. Ne félj kimondani az ötleteidet, a főnököd vevő lesz minden tippedre.

Bak

Mindenki tudja, hogy maximalista vagy, ám ez nem jelenti azt, hogy nem hibázhatsz. Ne keseredj el, ha így alakul a helyzet, csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. Inkább nézd meg mit rontottál el és tanulj belőle!

Vízöntő

Annyi energiád van, hogy másokat is pörgésre inspirálsz. Ez a melóban is jól jön, ugyanis sok feladat szakad a nyakadba. Szerencse, hogy az energikus hozzáállásod ragadós, mert így a kollégákkal együtt hamar a végére érhettek.

Halak

Elképzelhető, hogy ma egy egészen új feladatot oszt rád a főnököd. Talán elsőre húzósnak tűnik a feladat, de nem kell megijedni, ha nem tudnád megcsinálni, nem bízta volna rád. Higgy a saját képességeidben!

Még több

Horoszkóp