Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A csillagjegyed többet elárul rólad, mint gondolnád! Nemcsak a munkáról vagy a szerelmi életedről, de még arról is bőbeszédűen mesél, hogy milyen vagy az ágyban. Ha fúrja az oldaladat a kíváncsiság, görgess lejjebb.

Kos

A Mars, mint a jegyed fő bolygója a szenvedély és a vágy szimbóluma, nem csoda, hogy számodra is ezek a legmeghatározóbbak a hálószobában. Szeretsz kezdeményezni, hosszan elnyújtani minden egyes percet, minden porcikáddal megéled azt, ami az ágyban zajlik. Kezdeményezőkészségedet általában a másik fél is jól fogadja, de vigyázz, azért ne legyél túl nyomulós, hagyd őt is érvényesülni.

Bika

A tüzes Kossal ellentétben a türelem a te fő erényed az ágyban. Az előjátékot képes vagy akár órákon át is elhúzni, mindezt csak azért, hogy minden csókot és ölelést aprólékosan megélj. Szereted szép fehérneműkkel elcsábítani a párod, cserébe elvárod, hogy értékelje ezt a fajta igényességet és szépséget. Romantikus lélek vagy, aki többre értékel egy szenvedélyes szeretkezést, mint egy gyors numerát.

Ikrek

Kíváncsiságod hajt a hálószoba falai között, szeretsz új dolgokat kipróbálni és felfedezni. Pont ezért az állandóság egy idő után untat, folyton azon jár az eszed, hogyan tudnád megújítani vagy megfűszerezni a szexet. Az ideális forgatókönyv számodra rengeteg különböző előjátékból áll, nagy hangsúlyt fektetsz erre a részre.

Rák

Ahogy a mindennapokban is törekszel a harmónia megteremtésére, úgy az összebújások során is fontosnak tartod a biztonságos közeget. Lehet, hogy nem vagy egy szexdémon, de ennél sokkal többet tudsz adni a másiknak: mély érzelmeket és odafigyelést. Nem vagy az egy éjszakás kalandok híve, számodra a szexhez kötődés is társul, így csak olyannal bújsz ágyba, akihez vonzódsz.

Oroszlán

Ha rólad van szó, nem kell szikrát csiholni, egyből szeretsz teljes lánggal égni és belevágni a dolgok közepébe. Impulzív vagy és lehengerlő, ugyanakkor szereted, ha az ágyban is megkapod a neked járó figyelmet. Ha fantáziáról van szó, nem restellsz új dolgokat kitalálni, sőt, alig várod, hogy ezeket ki is próbálhasd a megfelelő partner oldalán.

Szűz

Szeretsz ügyelni a részletekre az élet minden területén, naná, hogy a szex sem kivétel. A megfelelő illatok, zene, fehérnemű és a vággyal fűtött közeg megteremtése számodra ugyanolyan fontos, mint maga a lepedőakrobatika. Képes vagy teljesen elengedni magad szex közben és átadni a tested a partnerednek, így remek szeretőnek tartanak.

Mérleg

Szerelmes vagy magába a szerelembe, ezért a szexben is nagyok az elvárásaid. Nincs ezzel semmi gond, talán kicsit nagyobb kihívás vagy a partnerednek, de a kulcsszó nálad a türelem és romantika. Ha ezt a kettőt meg tudja neked adni, akkor te magad leszel Vénusz kacér megtestesítője. Számodra a jó szex a kiegyensúlyozott mindennapok része, ezért odafigyelsz rá, hogy kiteljesedj benne.

Skorpió

Az elme és a test találkozása nálad a szexben is kulcsfontosságú. A testi vonzódás önmagában kevés, neked az is fontos, hogy intellektuálisan is egy húron pendülj a partnereddel. Ha ez megtörténik, nincsenek számodra tabuk, olyan készséggel adod át magadnak a szexnek, hogy abból egy új erotikus regény is születhetne.

Nyilas

Az állatöv legkalandosabb jegye vagy, ami nem azt jelenti, hogy fű-fával ágyba bújsz, sokkal inkább azt, hogy minden újdonságban benne vagy. Nehéz neked olyat mondani vagy mutatni, amit élből elutasítanál, szeretsz kísérletezni az ismeretlennel. Spontán vagy, mind pózokat, mind helyeket illetően, attól sem jössz zavarba, ha nyilvános helyen próbálkozik be a párod. Sőt, még biztatod is erre.

Bak

Ahogyan az életben is bölcs és megfontolt vagy, úgy a szexben is szeretsz tervezni. Számodra elképzelhetetlen egy röpke kaland, mondhatjuk úgy is, hogy a hagyományos értékeket képviseled. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a hálószobában prűd lennél, csupán a megfelelő hangulatba kell kerülnöd. Egy pohár vörösbor, halk zene és rögtön előbújik a játékos éned.

Vízöntő

A Skorpióhoz hasonlóan neked is nagyon fontos, hogy szellemileg és testileg is vonzónak találd a partneredet. Szerencsére elég nyitott vagy a világra ahhoz, hogy a szexben is feszegesd a határaidat. Nem szeretsz leragadni egy póznál, az inspirál, ha szokatlan helyzetekbe keveredhetsz és teljes erőbedobással próbálhatod ki magad.

Halak

Magad vagy a megtestesült misztikum az életben és a hálószobában is. Nem könnyű téged kiismerni, főleg, mert nehezen tudod szavakba önteni, hogy mi esik jól, de sokszor erre nincs is szükség, mert a gesztusaid elárulnak. Szeretsz romantikázni, átadni magad a teljes beteljesülésnek, viszont ehhez szükséged van arra, hogy a végletekig rábízhasd magad a párodra.

Még több kapcsolati horoszkópért kattints:

Még több

Horoszkóp