Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Mindenki életében vannak olyan szituk, amikor kénytelen segítséget kérni, mert egyszerűen nem tud egyedül megbirkózni az adott problémával. A következő három csillagjegy viszont képtelen szívességet kérni és inkább kínlódik egyedül, mint hogy ezt beismerje. Még akkor is, ha egy egészen apró dologról van szó…

Bika

A Bikák legnagyobb félelme, hogy hibáznak, és hogy nem tudnak megoldani valamit. Épp ezért nem szeretnek szívességet kérni, nehogy úgy tűnjön, egyedül nem megy nekik valami, de ezt igazából még saját maguknak is nehezen ismerik be. Inkább újra és újra nekifutnak a dolognak, ha pedig mégiscsak segítséget kell kérniük, azt csakis olyantól fogadják el, akikben maximálisan megbíznak.

Szűz

A Szüzek híresek a segítőkészségükről és a problémamegoldó képességükről. Bármelyik szerettüknek is van szüksége rájuk, ők azonnal ugranak és mindent elsimítanak. Ritkán kerülnek olyan szituba, hogy nekik kelljen segítséget kérniük, egyrészt mert tényleg szinte bármire találnak megoldást, másrészt ha valamiért mégis szívességre lenne szükségük, azt a végletekig titkolják. Egyébként pedig annyira kritikusak, hogy úgy gondolják, náluk jobban senki nem tud semmit, szóval abban is képesek hibát találni, aki csak segíteni akar nekik.

Vízöntő

A Vízöntők nagyon büszkék az intellektusukra, épp ezért szeretik azt a látszatot kelteni, hogy mindent kézben tartanak, még akkor is, ha összecsapnak a fejük fölött a hullámok. Annyira büszkék, hogy sosem ismernék be, hogy segítségre van szükségük, még a legjobb barátaiknak vagy a családjuknak sem. Onnan tudhatod, hogy a Vízöntő ismerősöd bajban van, hogy eltűnik, nem keresi a barátai társaságát, nehogy észrevegyék rajta, hogy segítségre lenne szüksége.

Te nem szerepelsz a listán? Talán ezeken igen!

Még több

Horoszkóp