Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Mindenki életében vannak olyan szituk, amikor kénytelen segítséget kérni, mert egyszerűen nem tud egyedül megbirkózni az adott problémával. A következő három csillagjegy viszont képtelen szívességet kérni és inkább kínlódik egyedül, mint hogy ezt beismerje. Még akkor is, ha egy egészen apró dologról van szó…

Bika

A Bikák legnagyobb félelme, hogy hibáznak, és hogy nem tudnak megoldani valamit. Épp ezért nem szeretnek szívességet kérni, nehogy úgy tűnjön, egyedül nem megy nekik valami, de ezt igazából még saját maguknak is nehezen ismerik be. Inkább újra és újra nekifutnak a dolognak, ha pedig mégiscsak segítséget kell kérniük, azt csakis olyantól fogadják el, akikben maximálisan megbíznak.

Szűz

A Szüzek híresek a segítőkészségükről és a problémamegoldó képességükről. Bármelyik szerettüknek is van szüksége rájuk, ők azonnal ugranak és mindent elsimítanak. Ritkán kerülnek olyan szituba, hogy nekik kelljen segítséget kérniük, egyrészt mert tényleg szinte bármire találnak megoldást, másrészt ha valamiért mégis szívességre lenne szükségük, azt a végletekig titkolják. Egyébként pedig annyira kritikusak, hogy úgy gondolják, náluk jobban senki nem tud semmit, szóval abban is képesek hibát találni, aki csak segíteni akar nekik.

Vízöntő

A Vízöntők nagyon büszkék az intellektusukra, épp ezért szeretik azt a látszatot kelteni, hogy mindent kézben tartanak, még akkor is, ha összecsapnak a fejük fölött a hullámok. Annyira büszkék, hogy sosem ismernék be, hogy segítségre van szükségük, még a legjobb barátaiknak vagy a családjuknak sem. Onnan tudhatod, hogy a Vízöntő ismerősöd bajban van, hogy eltűnik, nem keresi a barátai társaságát, nehogy észrevegyék rajta, hogy segítségre lenne szüksége.

Te nem szerepelsz a listán? Talán ezeken igen!

Címkék: asztrológia büszke csillagjegy ezotéria horoszkóp nem tudnak kérni önérzetes segítség szívesség zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz május első hete

Ha a három közül az egyik a te csillagjegyed is, készülj fel egy elsöprően szuper hétre!

4 csillagjegy, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla

Ők a legszabadabbak és a legöntörvényűbbek az összes csillagjegy közül, akiket tökéletesen hidegen hagy mások véleménye!

Horoszkóp: Május 3., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 30-án is!

Horoszkóp: Április 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 29-én is!