3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

Ezek a csillagjegyek elsőre tűnhetnek a legkedvesebb hallgatóságnak, komolynak és határozottnak vagy kifejezetten lázadónak, de a valóság teljesen más: ők a lelkük mélyén kifejezetten félénkek.

Rák

A Rák zodiákusnak van a legnagyobb szíve az összes csillagjegy közül. Ő az, aki mindent IS megtesz, hogy mások jól és befogadva érezzék magukat minden helyzetben. De éppen ezzel az odaadó figyelemmel leplezi, hogy milyen félénk valójában. Időbe telik, amíg előbújik a páncéljából és meg is meri mutatni a valódi érzelmeit.

Skorpió

Ha eddig mindig zavarba jöttél, egy-egy Skorpió lehengerlően erős a jelenlététől, mostantól tudni fogod, hogy a vagány, nagyszájú külső egy visszahúzódó, falakkal körülvett belsőt takar. Ez a csillagjegy elképesztően érzékeny, aki inkább megfigyel, mielőtt megnyílna mások előtt és felfedné a sebezhetőségét.

Bak

Nem arról van szó, hogy a Bak jegyű személy nem meri kifejezésre juttatni a véleményét, inkább csak nem szól, ha nem muszáj. Ettől pedig egy kicsit túlságosan komolynak látszódhat. A valóság azonban az, hogy egyszerűen nem érzi szükségét a bájcsevejnek, hanem a hosszú távú kapcsolatok kiépítésében hisz, aki egy életre tervez a barátaival.

Még több jellemzésért a csillagoktól kattints:

Még több

Horoszkóp