Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Kos

Úgy érezheted, hogy Fortuna ma veled van, ugyanis még a legszerencsétlenebbnek tűnő helyzetből is jól jöhetsz ki. Ilyen mázlival könnyedén elérheted a céljaidat, úgyhogy dobd be magad!

Bika

Kitörő jókedvvel ébredhetsz, amitől az egész napod jól alakulhat. Ez remek alkalom arra, hogy elmondd a főnöködnek, ami régóta nyomja a szíved, mert a vidámságod magabiztossággal is feltölt.

Ikrek

Új embereket ismerhetsz meg, ami először talán ijesztően hangzik, de rácáfolnak a félelmeidre. Olyan közegbe kerülhetsz általuk, aminek minden perce móka és kacagás lesz.

Rák

Úgy pörögsz, mint egy búgócsiga, de bánj csínján az energiáiddal, mert délutánra teljesen lemerülhetsz. A lazítás neked is jár, figyelj oda, hogy egyensúlyban maradjon a munka és magánélet.

Oroszlán

Igenis legyél önző, ha a helyzet úgy kívánja, mert valaki learathatja a gyümölcsöt a te munkád felett. Ha nem teszel így, az illető legközelebb is kihasználhatja a jóhiszeműségedet.

Szűz

Nagyon keményen dolgoztál az elmúlt napokban, hetekben, ami miatt a főnököd szemében nagyot nőttél. Ne hagyd, hogy ez a fajta dicsőség a fejedbe szálljon, mert fordítva is elsülhet a dolog.

Mérleg

Jó, ha ma erősen koncentrálsz, mert így olyan információ birtokába juthatsz, ami a te malmodra hajtja a vizet a melóban. Hosszútávon ez a jövődre is hatással lehet.

Skorpió

Végre lezárhatsz egy húzós fejezetet az életedben, aminek köszönhetően teljesen felszabadulsz. Használd ki az így kapott ajándék szabadidőt.

Nyilas

Minél tovább halogatod a fontos döntéseket, annál nehezebb lesz őket meghozni. Vegyél egy mély levegőt és határozd el magad, utána felszabadulhatsz.

Bak

Figyelj oda a környezetedre, mert valakinek ma szüksége lehet a te éleslátásodra. A segítségért cserébe olyan gesztust tehetnek feléd a melóban, amire nem számítasz.

Vízöntő

Szükséged lenne egy jó alapos csajos beszélgetésre, akár az anyukáddal, akár a legjobb barátnőddel, hogy picit helyre rakják megtépázott idegeidet. Ez abban is segíthet, hogy végre elengedd, ami régóta nyomaszt.

Halak

Ne csak az asztalfióknak írd le az ötleteidet! Ma minden adott ahhoz, hogy végre lefektesd a saját vállalkozásod alapjait, és meglépd, amire már olyan régóta vágysz.

Még több

Horoszkóp