Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Nem számít, mennyire benne vannak valamiben, esküvőt szerveznek, költöznek, munkát keresek vagy ezerrel dolgoznak, vannak csillagjegyek, akik akkor érzik jól magukat, ha körülöttük mások is rendben vannak. Számukra nem teher, ha 1-2 órára megakasztják az életüket mások miatt, mivel pont azt könyvelik el sikernek, ha segíthetnek.

Mérleg

Olyan vagy, mint egy puha és meleg ölelés, ami mindig ott van, ha baj van. Nagyon erős támogató energiáid vannak, sőt akkor vagy igazán elemedben, amikor mások segítségre szorulnak. A gondoskodás, a támogatás és az, hogy kiszakítsd a másikat a saját túlterhelt valóságából, az egyik legkülönlegesebb képességed. Szerencsére ezt a környezeted többsége észben is tartja, és hálás érte – a kedvességeddel pont azt biztosítod be, hogy te is bármikor számíthatsz a segítségükre.

Vízöntő

Vannak csillagjegyek, akiket egyszerűen zavar, ha a környezetükben bárki is sikeresebb náluk, a Vízöntő viszont úgy örül, ha szárnyalni lát mást, mintha vele történne ugyanez. Jó hallgatóság vagy, tanácsot is adsz, ha arra kérnek, viszont senkire nem erőlteted rá a világlátásodat és a véleményedet, messziről kerülöd a megmondó ember szerepét. Viszont mindig van nálad behűtve egy finom pezsi, hogy megünnepeld valamelyik nagyszerű barátnődet.

Bika

Kevés nálad stabilabb, megfontoltabb csillagjegy létezik, aki nem tud és nem is akar elmenni valaki olyan mellett a közvetlen környezetéből, akin azt látja, bajban van. Ha kell, mindig ott vagy egy jó beszélgetésre, ha kell vacsorát főzöl egy csalódott barátodnak, de ha arról van szó, pluszmunkát is vállalsz, hogy besegíts a kolléganődnek, aki ki sem látszik a rengeteg melóból melóból.

Tudj meg még többet az egyes csillagjegyekről:

Címkék: bárki számíthat rá bika csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp megbízható mérleg vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!