Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Persze senki sem szeret sorban állni, vagy évekig várni az előléptetésre, fizuemelésre, a Nagy Ő-re. Van azonban a zodiákusnak három olyan tagja, aki mindent is akar, és leginkább azonnal. Na, te köztük vagy?

Kos

A Kos a lassúságtól, tehetetlenségtől kap sikítófrászt. Igaz ez az olyan szitukra, amikor úgy érzi, feleslegesen megvárakoztatják, vagy az olyan emberekre, akik húzzák az időt, lógatják a lábukat. Folyamatosan arra gondol, hogy ‘haladjunk már’! A legjobban attól tud kiborulni, ha valaki szándékosan játszik az idejével, például elkésik egy találkáról vagy elfelejt megcsinálni valami fontos feladatot.

Ikrek

Az Ikrek türelmetlensége abból adódik, hogy nem bírja az unalmat. Kíváncsi, nyughatatlan, állandó mozgásban és ingerkeresésben van. Épp ezért borzasztóan kiborul, ha várakoznia kell, mert úgy érzi, ennél sokkal izgalmasabb és hasznosabb dolgokat is csinálhatna. A sorban állás, orvosnál ücsörgés vagy ügyintézés rendesen felidegesíti. Ugyanez történik, ha olyan monoton, egyhangú munkát vagy feladatot kényszerítenek rá, amihez semmi kedve.

Vízöntő

A Vízöntő végtelenül okos, intelligens, ezért tudatosan igyekszik a hétköznapi apróságokon nem felhúzni magát. Például nem okoz gondot neki, hogy kivárja a sorát a boltban vagy a gyógyszertárban. Viszont ha az álmairól, terveiről van szó, nem képes várni. Ha egyszer a fejébe vesz valamit, akkor azonnal akarja, mint az előléptetést, új autót vagy egy utazást. A spórolás, kitartás viszont nem az erőssége, szóval ha nem jön össze rövid időn belül, feszült lesz és hamar fel is adja a dolgot.

Vajon a te csillagjegyed szerepel ezeken a listákon is?

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp képtelen várni nem bír várni türelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.