Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Minden zodiákusnak megvan a maga sötét oldala, de van 3 csillagjegy, akik dühe olyan elsöprő erővel csap le, hogy jobban teszed, ha fedezékbe vonulsz. És a legdurvább, hogy meglepődnél, kikkel kell a legjobban vigyáznod!

Skorpió

Oké, a Skorpió a legnyilvánvalóbb tagja a listának: ő híresen az a típus, aki kívül lazának mutatkozik, de belül már forralja is ellened a bosszúhadjáratát. Nagyon nem jó ötlet megbántani egy Skorpiót, mert biztos lehetsz benne, hogy nem éri be egyetlen gonosz szúrással – addig nem nyugszik, amíg a szerinte kellő elégtételt meg nem kapta.

Rák

Azt gondolnád, hogy az érzelmes, gondoskodó Rák kifejezetten ártalmatlan? Hát nem. Kifejezetten veszélyes, ráadásul pont, hogy az érzelmei miatt, melyek, ha egyszer elszabadulnak, nem fogja tudni irányítani: féltékeny lehet és kiszámíthatatlan, sőt a legnagyobb passzív-agresszív manipulátor, ha valakire komolyabban kiborul.

Mérleg

Egy dühös Mérlegnél semmi nem rosszabb: a támadást az általában békés természete miatt nem látod majd jönni, de sosem fogod elfelejteni, mit hibáztál. Igazi végletek embere, aki az egyik pillanatban még hűvösen fogadja a dolgot, a másikban pedig válogatott szókinccsel olt le és tesz a földdel egyenlővé. Mert igen, ott támad, ahol a legjobban fáj.

Érdekel a csillagjegyek sötét oldala? Itt nézz szét:

Címkék: 3 csillagjegy asztrológia csillagjegy csillagjegy jellemzés ezo veszélyes

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!