3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Mindenkinek vannak hosszabb-rövidebb olyan időszakai, amikor úgy érzi, nincs elég ereje és önbizalma ahhoz, hogy kiálljon magáért és a legneccesebb szitukat is magabiztosan kezelje. Te is így vagy vele? Ne parázz, májusban minden megjavul, persze csak akkor, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél!

Vízöntő

Az utóbbi hetek nagyon megviseltek, ami nem is csoda, hiszen nagy változások vannak most az életedben. Talán egy szakítás vagy kirúgás küldött padlóra, mindegy is, a helyzet az, hogy eléggé elveszítetted az önbizalmad. Aggodalomra azonban semmi okod, az univerzum hamarosan nagy adag támogató energiát küld neked, így sokkal könnyebben megbirkózol azokkal a teendőkkel, amik most rád várnak. Te magad is meglepetten tapasztalod, de kiegyensúlyozottabb és bátrabb leszel, mint bármikor az elmúlt években.

Ikrek

Most minden olyan összevissza, valahogy nem találod a helyed a világban. Egyszer erre vágysz, másszor arra, ettől pedig úrrá lett rajtad a totális bizonytalanság. Van egy jó hírünk! A csillagok hamarosan segítenek, hogy tisztuljon a kép. Egy reggel arra ébredsz majd, hogy végre minden tökéletesen egyértelmű, pontosan tudod, mit kell tenned. Ettől az önbizalmad az egekbe szökik, kivirágzol, a csodás kisugárzásodat pedig minden körülötted lévő értékelni fogja.

Oroszlán

Tőled mindig mindenki azt várja el, hogy legyél erős és ezzel támogass másokat. De vajon téged ki fog? Nagyon eleged van már abból, hogy egy pillanatra sem látszódhatsz sebezhetetlennek, holott mélyen belül bizonytalan és szorongó vagy. Egyrészt nincs ezen mit szégyellni, másrészt a május gyökeresen változtat majd ezen. Olyan segítő emberek lépnek be az életedbe, akik talán már korábban is ott voltak melletted, de te nem igazán akartad észrevenni, mennyire jó hatással lehetnek rád. Engedd meg nekik, hogy támogatásukkal segítsenek visszatenni a koronád és helyreállítani az önbizalmad!

Jöhet még egy kis extra önbizalomturbó?

Címkék: asztrológia csillagjegy ezo horoszkóp ikrek magabiztosság május önbizalom növelés oroszlán vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!