Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Kos

Már rögtön a hét elején egy olyan szituba kerülhetsz, ami az egész napodra hatással lehet. Próbálj meg beszélni a legjobb barátnőddel, mert olyan tanácsot adhat az ügyben, ami átlendít a nehezén.

Bika

Még a vita hevében is alaposan gondold meg, mit mondasz a környezetedben élőknek, mert utólag bocsánatot kérni sokkal nagyobb kihívás lesz és talán nem is nyersz egyhamar megbocsátást.

Ikrek

A legközelebbi kollégáid közös projektbe fognak, de elképzelhető, hogy ezzel a te munkádat ássák alá. Nem szándékos a viselkedésük, így ha bánt a dolog, mindenképp szólj nekik a dologról.

Rák

A hétvégén nem sikerült kipihenni magadat, ezért a melóban nem vagy éppen a helyzet magaslatán. Amit tudsz, tolj el másnapra, és inkább menj haza kikapcsolódni, mert most úgysem mennek veled sokra.

Oroszlán

Az a szerencséd, hogy a hétvégén sikerült feltöltődnöd, mert ma nagyon feszes tempót diktál a főnököd. Szerencsédre ügyesen tudod kezelni a szeszélyeit, így talán még egy elismerést is bezsebelhetsz tőle.

Szűz

Régóta szeretnél beszélni a főnököddel az előléptetésedről, de eddig nem volt rá megfelelő alkalom. Ma viszont lehetőséget kapsz, hogy előadd a nagy tervet és sikerül is változást elérned. Hajrá!

Mérleg

A komfortzónából kimozdulni sosem egyszerű, de hagyd magad sodródni az árral, így nagyon sokat tanulhatsz önmagadról. A nap végére rájöhetsz, hogyan tudnál még jobb irányba fejlődni.

Skorpió

Senki nem várja, hogy egy nap alatt megváltsd a világot, úgyhogy ne érezd magad rosszul, ha ma nem sikerül minden tennivaló végére pontot tenni. Hidd el, így is hatékony vagy és megérdemled az esti pihenést.

Nyilas

A kellemetlen anyagi helyzetedre végre megoldást találhatsz, de mielőtt cselekednél, beszélj róla a pároddal vagy a barátnőddel, mert lehet néhány hasznos ötletük, így még jobban jöhetsz ki a dologból.

Bak

Váratlan problémával indulhat a reggel, ami rányomhatja a bélyegét a napodra. Ne másokon töltsd ki a mérged, az nem vezet sehová, inkább menj el futni, és add ki magadból a feszkót.

Vízöntő

Vízöntőként igazi intuitív alkat vagy, ami a mai napon nagyon jól fog jönni a melóban. Az ösztöneid megsúgják, milyen irányban haladj, amit a főnököd is elismeréssel fog jutalmazni.

Halak

Kapd elő a spontán énedet, mert semmi nem úgy alakul, ahogy eltervezted. Ha pedig arra kényszerülsz, hogy lemondj egy programot, ne érezd magad rosszul, mással is megesik.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!