Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Vannak olyan személyiségek, akik lazán, csuklóból fogadtatják el magukat másokkal. És te sem tudod megmagyarázni, miért, egyszerűen csak biztonságot és jó érzést sugároznak, jó együtt lenni velük. Mit tudnak ők, amit mások nem, és honnan ered ez a sok pozitív energia? Egyáltalán: kik azok a csillagjegyek, akikről elmondható, hogy mindenki bírja őket?

Vízöntő

Alapvetően jól érzed magad az elvont kis világodban, viszont ha arról van szó, társaságban sem feszengsz. Gyorsan kötsz barátságokat, de nem közeledsz túl hirtelen, elképesztően jó és követhető a tempód. Ráadásul van valami a kisugárzásodban, ami ugyanazt a kiegyensúlyozott érzést adja másoknak, mint ami téged is flowban tart. Csodálod, ha ezek után csak úgy tapadnak rád az emberek?

Szűz

Nem kampányolsz a népszerűségért, nem is szempont, hogy bírjanak, viszont állandóan a te társaságodat keresik mások. Nagyon jó hallgatóság vagy, de ha arra kerül a sor, szépítés nélkül vágod oda a véleményed, ami egészen jól működik, ha valaki hosszú távra keres maga mellé szövetségeseket. És te olyan ember vagy, akivel örömmel, egy életen át bandáznak mások.

Bika

Magabiztos és védelmező figura vagy, olyan, akivel nem csak érdemes, de jó érzés is barátkozni. Ha kell, elfogadtatod magad másokkal, ha kell, mesterien húzod meg a határaidat, ha pedig arról van szó, bárkiért örömmel kiállsz, aki gyengébb nálad, vagy kevésbé kényelmes számára egy konfliktushelyzet. Ezek után nem nagy meglepetés, hogy állandó jelleggel vannak körülötted hálás és lojális emberek.

Ikrek

Egyszerre vagy bonyolult és elragadó, teszel azért, hogy szeressenek és ne értsenek meg, de pont a titokzatosság tesz olyan izgalmassá mások számára. Ha mindenáron hasonlítanunk kell valamihez, leginkább egy hosszú sorozatra emlékeztetsz, ami ki tudja, merre vezet, de mindenképpen érdemes kideríteni.

Érdekel az asztrológia? Olvass tovább!

Címkék: barátságos bika csillagjegy ezotéria horoszkóp ikrek imád imádnak mások közkedvelt népszerű szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!