Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Aranyosak, picit makacsok és alig-alig lépnek ki a komfortzónájukból. A felszín alatt azonban már mindent IS tudnak a BDSM-ről, és csak arra várnak, hogy kipróbálhassák egy olyan partnerrel, akiben megbíznak és biztonságban érzik magukat. Erről a három csillagjegyről nem is gondolnád, milyen bevállalósak is tudnak lenni az ágyban!

Vízöntő

A Vízöntők uralkodó bolygója az Uránusz, ami a kísérletezés jelképe is, így nem meglepő, ha ez a csillagjegy vágyik a sokszínűségre a hálóban. Ehhez csak meg kell találnia azt a szeretőt, akivel elég komfortosan érzi magát – csakhogy ebben a kérdésben meglehetősen válogatós. De ha rátalált az igazira, ő lesz az első, aki utánanéz a dirty talknak, a szexjátékoknak és kiválasztja tökéletes biztonsági szót.

Rák

Az egyik legédesebb zodiákus a Rák, ám ez nem jelenti azt, hogy egyben naiv is, aki ebben a jegyben született. Igen, gyakran érzelmesek, de egyúttal szenvedélyesek is, főleg a szexben. Ez pedig egyenes út a BDSM felé, főleg valakivel, aki nem használja ki a sebezhetőségét vagy töri össze az érzékeny szívét.

Szűz

Talán néha makacsnak vagy merevnek tűnhet ez a csillagjegy, de valójában csak kitartó, aki mindent megtesz azért, hogy a legjobb legyen abban, amit elkezdett. A Szűz zodiákusú személyt motiválja, ha valami újdonságot tanulhat meg és addig nem áll le, amíg nem lesz benne kifogástalan – ez pedig a BDSM-re fokozottan igaz!

Kíváncsi vagy, milyen a többi zodiákus a szerelemben?

Címkék: 3 csillagjegy asztrológia bdsm bevállalós csillagjegy jellemzés ezo szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!