Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonsága, ami miatt kiemelkedik a többi közül. Tudd meg, te miért vagy olyan különleges!

2021.05.15. 05:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Mindenki úgy jó, ahogy van, ami tökéletesen igaz akkor is, amikor csillagjegyekről, horoszkópról beszélünk. A 12 jegy mindegyikének vannak olyan tulajdonságai, amik miatt kiemelkedőek, amik miatt a többiek felnéznek rájuk. Csekkold, te miért vagy különleges mások szemében!

Kos

Kos csillagjegyűként valami elképesztően erős energia árad belőled, amit imádnak az emberek. Neked megvan minden képességed arra, hogy egyetlen szó nélkül biztass, motiválj másokat, pusztán azzal, hogy sosem félsz cselekedni.

Bika

Úgy gondoskodsz a szeretteidről, ahogyan senki más, de a barátaidat sem hagyod soha cserben. Rád mindig lehet számítani, stabil vagy és megbízható, ezért imádnak veled lenni a zodiákus más szülöttei.

Ikrek

Téged azért szeretnek sokan, mert fantasztikus a humorod, könnyed vagy és egyszerűen bárkivel megtalálod a közös hangod. Vidámságod ragadós, ha valaki jól szeretné magát érezni, te vagy a tökéletes választás.

Rák

Annyira erős a beleérző képességed és az empátiád, hogy ezzel magad köré vonzod az embereket. Nagyon szeretnek, amiért ennyire melegszívű és cuki vagy, és azért is, mert mindig van mindenkihez néhány kedves szavad.

Oroszlán

Téged mindenki már messziről észrevesz, hiszen királynői kisugárzásod rabul ejti a zodiákus többi szülöttjét. Olyan vagy, mint a fény a sötétségben, mutatod az utat, melletted mindenki biztonságban érzi magát.

Szűz

Kicsit nehezen engeded magadhoz közel az embereket, de, ha megteszed, azonnal odáig lesznek a nagy szívedért. Veled mindig mindent megbeszélhetnek, segítesz nekik kielemezni és kibogozni a legbonyolultabb szitukat is.

Mérleg

Annyira bájos vagy és diplomatikus, hogy veled egyszerűen mindenki jól érzi magát. Messziről sugárzik rólad, milyen elfogadó természettel bírsz, te aztán tényleg nem ítélkezel senki felett. Ezért sokan bízzák rád a titkaikat.

Skopió

Tele vagy mély érzésekkel, szenvedéllyel és odaadással, ami mágnesként vonzza hozzád a többi jegy szülöttjét. Fantasztikusak a megérzéseid, pontosságoddal pedig szintén lenyűgözöl másokat.

Nyilas

Annyira nyitott és laza vagy, hogy a közeledben mindenki elfelejti minden problémáját, aggodalmát. Hamar megtanulják rólad, téged kell hívni, ha igazán nagyot akarnak bulizni és sokat nevetni.

Bak

Rendkívül megbízható, ambíciózus és érett személyiséged van, ami nagyon jól jön a zodiákus kissé “szétesett” jegyeinek. Megtaníthatod nekik, mi az igazi kitartás, és azt, milyen sokra lehet ezzel a hozzáállással vinni.

Vízöntő

Azzal varázsolod el a többieket, hogy mindig izgalmas dolgokról álmodozol, amik érdekes és mély témákat feszegetnek. Veled beszélgetni olyan, mintha az ember előtt kinyitnának egy ajtót, ami mögött ott a teljes univerzum.

Halak

Hihetetlenül szerethető személyiség vagy, hiszen bárkivel könnyedén együtt érzel, azokon is segítesz, akiket alig ismersz. Ráadásul végtelen a fantáziád és a kreativitásod, amiért nagyon, de nagyon sokan csodálnak.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz tulajdonságok vízöntő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!