Ez a 3 csillagjegy függ legjobban mások véleményétől

És egyben egyezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb elbizonytalanítani.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban mások véleményétől

Vannak csillagjegyek, akik olyan atombiztosak magukban, hogy egy kicsit sem lehet őket elbizonytalanítani. Ezzel szemben van a zodiákusnak három olyan tagja, akiknek mindennél fontosabb mások véleménye. Te melyik táborhoz tartozol inkább?

Ikrek

Az Ikrek igazi társasági lény, akit az éltet, ha rengeteg ember veszi körül, akik mind-mind szeretik őt. Az a legnagyobb félelme, hogy egyszer kiközösítik őt a barátai, vagy visszautasítják a személyét. Épp ezért mindent megtesz, hogy elfogadják, igyekszik alkalmazkodni a környezetéhez, például hajlamos csak azért kipróbálni valamit vagy eljárni helyekre, mert a barátai szerint az menő, még akkor is, ha neki egyáltalán nem jön be a dolog. De simán le is mond bármiről, amit szeret, ha úgy látja, hogy az a társaság szerint ciki vagy értelmetlen.

Rák

A Rákot az élteti, ha hasznosnak érezheti magát, ha úgy látja, a környezetének, a szeretteinek szüksége van rá. Hihetetlenül érzékeny és bizonytalan jegy, aki a saját értékét mások véleménye alapján határozza meg. Szóval, ha a barátai, szerelme, családja kikéri a véleményét, gyakran keresi és sok időt tölt vele, ráadásul még meg is dicséri valamiért, akkor boldog. Ha viszont úgy alakul, hogy hanyagolva érzi magát valamilyen okból, például csak mert elfoglaltak a barátai, azonnal arra gondol, hogy értéktelen, senki sem szereti, és mély depresszióba zuhan.

Szűz

A Szűz amennyire magabiztosnak tűnik, annyira függ mások véleményétől. Mivel brutál maximalista, egyszerűen retteg attól, hogy valamit rosszul mond vagy csinál, és megőrül a gondolattól, hogy mások rájönnek a hibáira, hiányosságaira, vagy észreveszik, hogy valamihez nem ért  vagy valamit elrontott. Annyira izgul azon is, hogy elsőre milyen benyomást kelt másokban, hogy inkább visszavonulót fúj és nem is szólal meg sokáig, nehogy cikinek gondolják.

Hozd ki a horoszkópodból a legtöbbet!

Címkék: asztrológia bizonytalan csillagjegy ezotéria függ mások véleményétől horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

5 csillagjegy, akivel fantasztikus dolog történik hétvégén

5 csillagjegy, akivel fantasztikus dolog történik hétvégén

Lesz a hétvégén néhány szerencsés, aki úgy fog visszaemlékezni ezekre a napokra, mint a nyár legjobb pillanataira.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!