3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

Ez a hét tökéletes bizonyíték lesz néhány csillagjegy számára, hogy néha igenis az apró örömök adják a legfőbb energiaforrást.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

Te melyik csoportba tartozol: akinek a hétfő igazi minigyász egy szuper hétvége után, vagy aki abból merít erőt és lendületet, hogy újra bizonyíthat? Bármelyik csapatba is tartozz, ha a Halak, Ikrek vagy Mérleg csillagjegyek szülötte vagy, minden okod megvan rá, hogy mosollyal indítsd a hetet. Máris eláruljuk, miért!

Halak

Az elmúlt időszakban nem csak magad, de a párkapcsolatodat is egyre gyakrabban kérdőjelezted meg, ami sem az önbizalmadnak, sem a biztonságérzetednek nem tett jót. Lehet, hogy megneszelt ebből valamit a másik vél, mert minden erejével azon lesz, hogy levegyen a lábadról. Végre lesz alkalmad kiélni a romantikus éned, a lovagod valósággal elkápráztat majd. Fontos viszont, hogy visszacsatolj neki, mert sokszor bizonytalanabb azzal kapcsolatban, hogyan tegyen boldoggá, mint gondolnád.

Ikrek

Ezerrel készülsz a születésnapodra, mert szeretnéd, ha minden tökéletes lenne. Utoljára a karácsonyra pörögtél rá ennyire, és rájössz, ez a hangolódás már nagyon hiányzott az életedből. Nem is gondolnád, milyen sok erőt és lendületet meríthetsz abból, ha saját magad számára te kerülsz a középpontba (de most tényleg: ki más, ha nem te?), és erre ez a hét lesz a legtökéletesebb bizonyíték.

Mérleg

Végre elkezded meghúzni a saját határaidat, és rájössz, milyen sokat tudsz ebből kamatoztatni. Teljesen spontán kiveszel a héten 1-2 nap szabit, amit nem a lakásodra, a családodra, vagy a szerelmedre szánsz, hanem arra, ami neked jólesik. Elolvasol egy könyvet, végig nézel egy sorozatot, és rájössz, milyen elképesztően könnyű magad boldoggá tenni. Arról nem is beszélve, mennyivel boldogabb és kisimultabb vagy, amikor kialszod magad!

Merülj el el a horoszkópokban:

Címkék: csillagjegy csillagjegyek halak horoszkóp ikrek mérleg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

5 csillagjegy, akivel fantasztikus dolog történik hétvégén

5 csillagjegy, akivel fantasztikus dolog történik hétvégén

Lesz a hétvégén néhány szerencsés, aki úgy fog visszaemlékezni ezekre a napokra, mint a nyár legjobb pillanataira.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!