Horoszkóp, Május 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Május 17., Hétfő

Kos

Rád tör a nosztalgia, ami nem könnyíti meg a napodat. Hol a fellegekben jársz, hol épp a legmélyebb szomorúságot éled meg, ami nem kedvez a koncentrációdnak a melóban.

Bika

Harmonikusan indul a hét, végre úgy érzed, a helyeden vagy. Szerencsére nincs senki, aki ebből a kellemes állapotból kibillenthetne, így könnyedén a céljaidra tudsz fókuszálni.

Ikrek

Ha elég nyitott vagy, ma egy óriási lehetőségre bukkanhatsz. Ez persze nem azt jelenti, hogy azonnal ugorj fejest a dologba, de mindenképpen jó kezdés, ha változtatni akarsz!

Rák

Hol, vagy inkább kin járnak ma a gondolataid? Nem baj, ha a napot álmodozással töltöd, csak egyre figyelj, a főnököd ne lássa meg, hogy emiatt alig haladsz a melóval.

Oroszlán

Szuper lehetőséget ajánlj fel a főnököd, amire szíved szerint azonnal igent mondanál. Jól is teszed, mert nincs semmilyen hátsó szándéka és csak jól jöhetsz ki a dologból.

Szűz

Lehet, hogy máshol jobban megfizetnének, de ne hamarkodd el a döntést, ha állást ajánlanak. A pénz nem boldogít, de a jó és segítőkész kollégák annál inkább. Ezt is mérlegeld.

Mérleg

Ez egy olyan nap, amikor jó, ha másokat tudsz a közeledben. Szóval home office helyett menj ma be a melóba, és a délutánra is szervezz programot. Léleksimogató hatással lesz rád.

Skorpió

Úgy érzed, az önbizalmad valahol a béka feneke alatt van. Pont ilyenkor kell apait-anyait beleadni, szóval kend fel azt a piros rúzst, bújj bele egy szép ruciba és zsebeld be az elismeréseket érte!

Nyilas

Bár azt gondolod, hogy neked van igazad egy szakmai vitában, nem biztos, hogy tényleg így van. Mielőtt  belelovalnád magad egy veszekedésbe, gondold át a másik állításait is.

Bak

A kockázatvállalás nem a te tereped, de ma nem árthat, ha a nehezebb út mellett döntesz. Olyan ajtók nyílhatnak meg így előtted, amikről nem is álmodtál.

Vízöntő

Ha jót akarsz magadnak, szánj időt ma az anyukádra, mert a támogatása kilendíthet a holtpontról. Egy közös kávézás már amúgy is hiányzott, nem igaz?

Halak

Hiába indul jól a hét, valaki rosszindulata miatt elromlik a hangulatod, ami a nap végére egészen komoly mértéket ölt. Ne hagyd, hogy más véleménye ennyire meghatározó legyen.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!