Horoszkóp, Május 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Május 18., Kedd

Kos

A mondás is úgy tartja, hogy néma gyereknek… Bármi is nyomja a lelkedet, vagy okoz problémát, ne fojtsd magadba, mert a kimondatlan szavak teljesen megbéníthatják az egész napodat.

Bika

A reggeli bizonytalan érzésed az egész nap folyamán veled magad. Úgy érezheted emiatt, hogy sodródsz az árral. Szerencsére délután valaki segít neked partra vergődni, fogadd el a segítségét.

Ikrek

Szereted a határaidat feszegetni, de muszáj, hogy húzz egy határt, máskülönben nem a kihívások, hanem a kudarcok fogják a napodat meghatározni. Fogj kevesebb dologba, de azt végezd a lehető legjobb tudásod szerint.

Rák

A magabiztosságod ragadós, szinte bárkit képes vagy ma meggyőzni az álláspontodról, ami jól jöhet a melóban. Sőt, még a pasiddal is közös nevezőre juthatsz egy olyan dologban, ami régóta kérdéses.

Oroszlán

Nem baj, hogy szeretsz a társaság középpontjában lenni, de ne halászd el mások nagy pillanatát. Hagyd, hogy ők is érvényesüljenek és húzódj háttérbe, támogatásod bizonyítékaként.

Szűz

A tested jelzéseit kár lenne figyelmen kívül hagyni, különben estére teljesen kimerülhetsz. Érdemes lenne egyébként a szűrővizsgálatokra is bejelentkezni, hogy papírok is igazolják, csak tavaszi fáradtság okozza az érzést.

Mérleg

Régóta motoszkál benned egy megfoghatatlan érzés, ami ma testet ölt végre. A jó hír, hogy a megoldás olyan helyről érkezik, ahonnan nem is vártad volna, így lezárhatsz egy fejezetet az életedben.

Skorpió

Eddig igyekeztél kihúzni magad egy konfliktusból, de ma itt az ideje végre állást foglalni. Neked is könnyebb lesz így, hiszen ez az egyetlen módja annak, hogy végre lezárhasd a dolgot.

Nyilas

Az energiaszinted nincs a topon, ezért az egész napot egyfajta időhúzásnak éled meg. Ha vége a melónak, mindenképp keress egy olyan elfoglaltságot, ami motivál, különben holnap is nehéz nap vár rád.

Bak

Hiányérzeted van, de nem tudod, mi okozza az érzést. A legjobb lenne, ha ma nem indulnál el sehova a határidőnaplód és a mobilod nélkül, mert bármikor szükséged lehet rá.

Vízöntő

Mindenki tudja, hogy maximalista vagy, ezért nem kell rosszul érezned magad, ha ma nem teljesítesz kitűnően. Hidd el, senki nem várja el, hogy valami olyanban nyújts 100%-ot, ami eleve kudarcra van ítélve.

Halak

Ugye tudod, hogyha valamit hangosan kimondasz, már nem szívhatod vissza? Próbálj meg elszámolni tízig, mielőtt hangosan kimondod a véleményed. Kellemetlen szitutól kímélheted meg így magadat.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!