3 csillagjegy, akinek májusban megkérik a kezét

Úgy érzed, hogy van valami mostanában a levegőben? Ha ezen csillagjegyek egyike vagy, akkor nem véletlenül: a szerelmed még a május folyamán megkéri a kezed!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek májusban megkérik a kezét

Bár az időjárás nem mutatja, de hivatalosan is itt a tavasz és nagyon is benne van a szerelem a levegőben. Ennek a három csillagjegynek pedig különösen: ők még a hónap folyamán romantikus eljegyzésre számíthatnak. Nézd meg, köztük vagy-e!

Ikrek

Évek óta együtt vagytok a pasiddal, és eddig minden tökéletesnek tűnt – de mostanában mintha lenne köztetek némi távolság. Nyugi, aggodalomra semmi ok: csak arról van szó, hogy a szerelmed a lánykérést tervezi és nem akarja elrontani a meglepetést. És miután nem tud titkot tartani, így próbál meg nem lelepleződni. Majd azért lepődj meg, ha felteszi a nagy kérdést!

Skorpió

Sokáig voltál szingli, de most szerelmesebb nem is lehetnél? Nem tévedsz, ha úgy gondolod, a mostani barátodban megtaláltad a Nagy Ő-t. Oké, lehet, hogy úgy érzed, nem vagytok olyan régóta együtt, de annyira egymásnak vagytok teremtve, hogy ne csodálkozz, ha az ő fejében már rég megfordult az eljegyzés. Ne félj igent mondani, ha te is el tudod képzelni vele a jövőd.

Halak

Igazán harmonikus a kapcsolatotok: évek óta együtt éltek, az otthonotok a közös ízléseteket tükrözi, és az élet nagy dolgaiban is abszolút egyetértés van köztetek. Most már tényleg úgy vagy vele, hogy csak idő kérdése, amíg a srác féltérdre ereszkedik, ugye? Hát, a helyzet az, hogy ez az idő végre elérkezett, szóval állj készenlétben a makulátlan manikűrrel az eljegyzési szelfihez!

Kíváncsi vagy, mit tartogat még számodra a május?

Címkék: 3 csillagjegy asztrológia eljegyzés ezo halak ikrek lánykérés megkérik a kezed skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!