Ez a csillagjegy a legnagyobb ellenséged a horoszkópod alapján

Az biztos, hogy jobb, ha ezek a csillagjegyek vigyáznak egymással!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a csillagjegy a legnagyobb ellenséged a horoszkópod alapján

Vannak emberek, akik zsigerből nem bírják egymást, és bárhogy is igyekeznek, egyszerűen nem találják meg a hangot. Valószínűleg nem lesz meglepő, hogy erről is a csillagok tehetnek! Mutatjuk, melyik csillagjegynek ki a legnagyobb ellensége!

Kos

Ellensége: Skorpió

A Kosok mindennél jobban gyűlölik (még az időhúzásnál is), ha irányítani próbálják őket. A Skorpióknak viszont lételemük, hogy uralkodjanak a környezetükön, akár nyíltan, akár manipulálva. Ez az ellentét állandó feszkót okoz a kapcsolatukban.

Bika

Ellensége: Ikrek

A Bika a kiszámíthatóságban hisz, nála fontosak a szabályok, a rendszer, és ezekhez mindig tartja magát. Épp ezért nem bírja az Ikrek szeleburdi, örökmozgó természetét, legfőképpen az irritálja, hogy egyszerűen nem lehet benne megbízni.

Ikrek

Ellensége: Bak

Imád beszélgetni, csacsogni, pletykálni, és végtelenül fel tudja bosszantani, hogy a Bak képtelen meghallgatni. Plusz az Ikrek utálja az egyhangú, unalmas dolgokat, a Bak földhözöragadt, merev természetét pedig kifejezetten uncsinak és idegesítőnek találja…

Rák

Ellensége: Nyilas

A Rákok kizárólag hosszútávú kapcsolatokban gondolkodnak, legyen szó barátságról vagy szerelemről. A Nyilasok viszont nagyon nem, ők csak addig maradnak valaki mellett, amíg épp kedvük van hozzá, így nagyon könnyen összetörik a Rákok szívét.

Oroszlán

Ellensége: Szűz

Az Oroszlán elsőre nagyon vonzódik a Szűzhöz, de amikor elmúlik a kezdeti lelkesedés, rájön, hogy folymatos küzdelem vele az élet: idegesíti a rendmániája, a kritikus megjegyzései, és hogy soha semmi sem jó neki. Kész katasztrófa őket összeengedni!

Szűz

Ellensége: Rák

A Szűz elképesztően megoldásorientált, addig megy, míg meg nem találja a lehető legjobb kiutat. Ezzel szemben a Rák hajlamos beleragadni a problémába, csakis a gondokra koncentrálni és mély depibe zuhanni. A Szűz nem tud mit kezdeni ezzel a tehetetlenséggel és az önsajnálattal.

Mérleg

Ellensége: Vízöntő

Ez az a két jegy, akinek nagyon is jól ki kéne jönnie, mégsem működik a kémia! Valószínűleg, mert a Mérlegek érzelmesek és szeretnek is beszélni magukról, míg a Vízöntők elrejtik az érzéseiket és gondolataikat, néha még a barátaik elől is. A Mérleg sehogy sem tudja kiismerni a Vízöntőt, épp ezért nem bízik benne.

Skorpió

Ellensége: Mérleg

A Skorpió nem bírja a mellébeszélést, és azt, ha valaki nem áll ki a véleménye mellett. A Mérlegekről pedig köztudott, hogy hajlamosak mindenkinek azt mondani, amit az illető hallani akar, csak hogy béke legyen. Na ez az, amitől a Skorpió a falnak megy!

Nyilas

Ellensége: Bika

A Nyilas mindennél többre értékeli az új tapasztalatokat, a függetlenséget, plusz a folyamatos változás a lételeme. Ezért képtelen azonosulni a Bika földhözragadottságával, lustának és unalmasnak találja a kiszámítható és nyugis életmódját. Sőt, egyenesen megőrjíti ez a fajta látásmód!

Bak

Ellensége: Halak

A Bakok kétlábbal állnak a földön, nincs náluk racionálisabb jegy! Így nem csoda, hogy a Halak álmodozó, szárnyaló, különc művészi személyisége nem passzol bele a világképükbe.

Vízöntő

Ellensége: Oroszlán

A Vízöntők menekülnek az olyan emberek elől, aki uralkodni akarnak mások felett. Hisznek az egyenlőségben és a szabadságban, így főleg attól tudnak kiborulni, ha valaki – például az Oroszlán – úgy érzi, alanyi jogon jár neki a vezetői szerep, pedig nem rendelkezik ehhez még a megfelelő kvalitásokkal sem…

Halak

Ellensége: Kos

A Halak általában jól kijönnek mindenkivel, de az agresszív, akaratos és törtető embereket ki nem állhatják. A Kos pedig pont ilyen! Nem értik, miért dühös állandóan, miért hisztizik apróságokon, és azzal sem tudnak mit kezdeni, hogy a Kos folyamatosan siet mindenhova.

Ezek a csillagjegyek viszont jól kijönnek egymással!

Címkék: asztrológia csillagjegy csillagjegyek utálják egymást ellenség ellentétes csillagjegyek ezotéria horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!