4 csillagjegy, akinek hatalmas változást hoz az Ikrek hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat a május 21-én kezdődő Ikrek hava. Csekkold, te köztük vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek hatalmas változást hoz az Ikrek hava

Május 21-én a Nap az Ikrek jelébe lép, ezzel pedig véget ér a Bika időszaka és elkezdődik a június 21-ig tartó Ikrek hava. Ezek a tavasz utolsó hetei, és az első levegős jegyéi is. Ilyenkor a természet mozgásba lendül és elkezd felkészüli a nyárra, a csillagjegyek is aktítvabbak és tettrekészebbek lesznek, valahogy minden és mindenki felpezsdül, főleg igaz lesz ez négy jegyre!

Ikrek

Ez a te hónapod! Még ha az elején nem is így érzed. Nemrégiben ugyanis hoztál egy döntést, aminek most kezded érzni a hatásait. Normális, ha kicsit bizonytalan vagy és félsz az ismeretlentől, de ne aggódj, a lehető legjobb irányba tartanak a dolgok, erről pedig egy-két héten belül meg is fogsz bizonyosodni. Igaz ez egyébként a magánéletedre és a karrieredre is. Utazni is nagyon szeretnél már, és most úgy tűnik, össze is jön a dolog végre, úgyhogy nyugodtan elkezdheted beleélni magad a nyaralás gondolatába!

Rák

Rákként neked a szerelmi életed fog fenekestül felfordulni a következő hetekben. Eddig úgy érezhetted, hogy parkolópályán vagy a férfiaknál, de ennek vége! Egyszer csak azon kapod majd magadat, hogy csak úgy tapadnak rád a pasik. Ez valószínűleg azért lehet, mert igazi nyári jegy vagy, és most kezded csak igazán elemedben érezni magadat. Megváltozik a kisugárzásod, a depis énedet felváltja az életvidám, romantikus és érzéki verziód, ami tényleg nagyon vonzó!

Skorpió

Az elmúlt hetekben, hónapokban talán eltávolodtál a családodtól. Nem biztos, hogy a te hibádból alakult ki a konfliktus, de abban biztosan szereped volt, hogy nem oldódott meg minél előbb. Most viszont rádöbbensz, hogy igenis fontosak számodra ezek a kötelékek, és a szeretteid is éreztetik veled, hogy hiányzol nekik. Ez a hónap a nagy egymásra találásokról fog szólni számodra, ami után hatalmas megkönnyebbülést és boldogságot érzel majd!

Vízöntő

Sokáig jól esett a nyugi, a magány, az elszigetelődés, de mostanra jött el az a pillanat, hogy már nagyon vágysz a nyüzsire és a nagy társaságra. Egy szerencsés véletlennek köszönhetően pedig megismerkedsz néhány új emberrel, akikkel egyre több időt töltesz, és akikkel egy csomó új dolgot kipróbálsz, megtapasztalsz. Készülj, mert izgalmas, kalandos hónap vár rád, ami alatt rengeteget tanulsz majd magadról és a barátságaidról is!

Kerülj képbe kicsit az Ikrek csillagjeggyel!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp ikrek ikrek hava rák skorpió változás vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!