Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 21-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Minden pasit elriaszt az, ha az első randi után túl rámenősen nyomulsz. Nem kell ennyire csüngeni a másikon, hagyd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. Pláne ne kérj semmit számon, mert azzal csak magad alatt vágod a fát.

Párban: Egy ideje már bizonytalankodsz abban, hogy jó irányba halad-e a kapcsolatod, de ez a hétvége nem lesz alkalmas arra, hogy ezzel a pasidnak is előhozakodj. Inkább próbálj olyan programot szervezni vele, ami egyik vagy másik oldalra billentheti a mérleget, azzal többre mész.

Bika

Szingli: Szeretnél elköteleződni, de félsz attól, mi lesz, ha találsz valakit, ezért általában te vagy az, aki megfúrod a saját lehetőségeidet. Mi lenne, ha most az egyszer csak sodródnál az árral, és hagynád, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek?

Párban: Ne csodálkozz, ha a párod szóvá teszi, hogy túl sok időt töltesz a melóval, és túl keveset vele, hiszen teljesen jogos az állítása. Próbáld meg a hétvégén teljesen kizárni a munkát és csak rá koncentrálni, azzal kiengesztelheted.

Ikrek

Szingli: Egy munkahelyi kapcsolat sem feltétlenül rossz, különösen, ha olyan kollégával kacsingattok egymásra, akivel tényleg nagyon egy hullámhosszon vagytok. Persze nem kell semmit elsietni, mert a gyorsaság cikis szitut teremthet, amire nincs szükséged.

Párban: A napokban felbukkan a pasid exe, és nagyon úgy tűnik, hogy mindent megtesz azért, hogy visszakapja a régi fiúját. Hiszti és féltékenykedés helyett őszintén mondd el a párodnak, mennyire bánt téged, ha ő az exével chatel.

Rák

Szingli: Ha neked kényelmetlen, akkor ne engedd, hogy bárki is siettessen. A randizás nem gyorstermelés, nem kell rögtön az első alkalommal mindent megugrani. Ha ez a pasinak nem tetszik, akkor nem ő lesz a befutó, bármennyire is szimpatikus.

Párban: Régóta keresed a szavakat egy nagy beszélgetéshez, de egészen mostanáig nem találtad őket. Épp jókor, mert a pasid is szeretne előhozakodni a dolgokkal, de eddig ő sem tudta, hogyan tegye. Jobb, ha a hétvégét a kommunikációra szánjátok, jót fog tenni, sőt, nagyot léphettek előre a közös jövőtökben.

Oroszlán

Szingli: Lehet, hogy nem a legjobb barátnődtől kéne párkapcsolati tanácsot kérned, mert nagyon úgy tűnik, hogy ő sincs a helyzet magaslatán a témában. Hallgass a belső hangodra, az nem fog hazudni akkor sem, ha nagyon tetszik valaki, de nem az igazi.

Párban: A hétvégét jó lenne, ha kettesben töltenétek, mert nagyon rátok fér az egyedüllét. Egy kirándulás valami csendes helyen ugyanolyan jó program lehet, mint egy Netflix sorozatmaraton, a lényeg, hogy együtt legyetek.

Szűz

Szingli: Úgy érzed, hogy a környezetedben te vagy az egyedüli szingli, de ahelyett, hogy ez elkeserítene, motivációt ad, hogy végre te is párt találj. Járj tehát nyitott szemmel a hétvégén, mert ki tudja, kibe botlasz bele a piacon, a boltban vagy séta közben.

Párban: Az mindig nagyon kellemetlen, ha a párod szüleivel kapcsolatban előjön valami kínos szitu, de vigyázz mit mondasz, mert nagyon csúnyán összekaphattok rajta a pasiddal – akkor is, ha neked van igazad. A lehető legjobb lenne, ha nem is mondanál semmit, így békében tölthetitek a hétvégét.

Mérleg

Szingli: A hétvégén mindenképpen szakíts időt arra, hogy a családoddal együtt legyél, mert szükséged van a feltöltődére. Ha kipihent vagy, az a kisugárzásodon is sokat dob, és segít az ismerkedésben, szóval tényleg megéri hazalátogatni.

Párban: A hétvége veszekedéssel kezdődhet, de ennél jobban nem is alakulhatnának a dolgok, mert ha kifújjátok magatokat, sokkal jobban telik majd a hétvége hátralévő része. Ez a fajta „minőségi vita” még abban is segít, hogy szintet lépjetek.

Skorpió

Szingli: Újra képbe jöhet az exed, és úgy érzed, talán érdemes lenne újból megpróbálni vele. Ne siesd el a dolgot, próbálj meg tisztán gondolkodni, mert oka volt annak, hogy szakítottatok. Ha kell, írj pro és kontra listát, ez segíthet, hogy megkíméld magad a szívfájdalomtól.

Párban: A ritka alkalmak egyike, hogy a párod végre hajlandó komolyabban beszélgetni a jövőtökről. Lehet, hogy ez kellemetlen lesz, de a szükséges rossz ahhoz, hogy végre kiderüljön, van-e egyáltalán közös utatok.

Nyilas

Szingli: A barátnőid invitálását kár lenne kihagynod, akkor is, ha egyébként semmi kedved kimozdulni. Ez a hétvége nem a pasizáról fog szólni, de segíthet abban, hogy a lelked egy picit megnyugodjon és abban is, hogy a nyáron gőzerővel tudd folytatni az ismerkedést.

Párban: Egy beszélgetés csúnya vitává fajulhat közöttetek, de végül sikerül kompromisszumot kötnötök. Ez azonban csak arra elég, hogy a hétvége második fele ne veszekedéssel teljen. Nincs késő változtatni a dolgokon, de kőkemény munka vár rátok, ha ezen túl akartok jutni.

Bak

Szingli: Azt kellene megfogalmaznod, hogy mi az, ami miatt félsz másokat közel engedni magadhoz. Ha megvan a válasz, az szuper, mert csak így tudsz dolgozni azon, hogy ténylegesen készen állj egy új kapcsolatra.

Párban: Olyan harmónia uralkodik nálatok, amire régen volt példa, ám ahhoz, hogy ez így maradjon, muszáj, hogy továbbra is őszintén beszéljetek egymással. Egy kirándulás vagy egy miniszabi most sokat tudna dobni az érzéseiteken, így használjátok ki a három nap adta lehetőségeket.

Vízöntő

Szingli: Jó, ha most adsz egy esélyt a társkereső oldalaknak, mert ki tudja, kit sodor az utadba az internet világa. Ennyi simán belefér a hétvégébe, ha pedig nem tetszik a dolog, egyszerűen töröld magad. Legalább elmondhatod, hogy megpróbáltad.

Párban: A pasid idegesnek tűnik, ami téged is frusztrál, de amikor számonkéred a dologról, akkor kiderülhet, hogy egy nagy meglepetéssel készül neked, és ezt próbálta titkolni. Mindenképp éreztesd vele, hogy mennyire jól esik a figyelmessége!

Halak

Szingli: Egyet fogadj meg – ha egy randi vacak, akkor mondd meg a pasinak is rögtön, így fölösleges köröktől kímélheted meg magad. A hétvégén szánj arra időt, hogy kicsit tunningolj a külsődön, hiszen mindjárt itt a nyár, és szükséged lesz a bombaformádra.

Párban: Egyre inkább zavar, hogy a háztartási feladatok kizárólag rád hárulnak. Ne engedd, hogy a pasid a fejedre nőjön, tisztázd vele, hogy ez az ő otthona is, így igenis ki kell vennie a részét a takarításból és a többi járulékos feladatból.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!