Ezzel a sztárpasival passzol a személyiséged a csillagjegyed alapján

Ha egy véletlen folytán összefutnál valamelyik dögös sztárpasival, nem árt, ha tudod, passzol-e a személyiségetek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezzel a sztárpasival passzol a személyiséged a csillagjegyed alapján

Tudjuk, hogy neked is megvan a celeb crush-od, ami sok mindent elárul a személyiségedről, de most azt is kiderítheted, hogy a csillagjegyeitek alapján működne-e köztetek a kémia, vagy csakis egy egyoldalú rajongás jöhetne szóba!

Kos

Passzol hozzá: Mérleg

Kosként egy Mérleg sráccal jönnél ki a legjobban, mint például Zac Efron. Mindketten optimisták és vidámak vagytok, lazák, de emellett céltudatosak, így inspirálnátok és kiegészítenétek egymást. Plusz Zac egész jól kezelné a szenvedélyes kirohanásaidat és a türelmetlenségedet!

via GIPHY

Bika

Passzol hozzá: Bak

Bikaként te elképesztően nyugodt, megbízható és hűséges vagy, legjobban pedig egy kiszámítható társra vágysz, akiben megbízhatsz és aki pontosan ugyanúgy gondolkodik, mint te. Egy Bak srác, mint Timothée Chalamet megadná ezt neked, amellett, hogy a lehető legjobb tulajdonságaitokat hoznátok ki egymásból.

via GIPHY

Ikrek

Passzol hozzá: Nyilas

Az Ikrek a legjobb párost egyértelműen a Nyilassal alkotja. Mindketten aktívak, kíváncsiak és lazák vagytok, akik nem bírják a kötöttségeket. Egy olyan férfi mellett, mint Jake Gyllenhaal, egészen biztosan nem unatkoznál.

via GIPHY

Rák

Passzol hozzá: Bika

Érzelmes, romantikus és odaadó vagy, akkor érzed magad a legjobban, ha gondoskodhatsz a szerelmedről. A Bika pasi, mint például Jamie Dornan pedig pontosan arra vágyik, hogy egész nap csak kényeztessék. Persze ezért cserébe a tenyerén hordoz majd!

via GIPHY

Oroszlán

Passzol hozzá: Kos

Akárcsak Robert Downey Jr., te is vidám és optimista vagy, aki imádja az életet, a nagy társaságot, a bulikat. Mindketten tudtok eltökéltek és céltudatosak lenni, ahogyan spontának és kicsit felelőtlenek is. Az ágytorna pedig fergeteges lenne kettőtök között!

via GIPHY

Szűz

Passzol hozzá: Skorpió

Egy Skorpióval, mint Ryan Reynolds, olyan lenne a kapcsolatod, mint egy álom! Mindketten alapvetően racionalisták vagytok, de van egy elképesztően szenvedélyes, érzéki és kreatív oldalatok is. Ráadásul az ágyban is brutál jól működnétek együtt…

via GIPHY

Mérleg

Passzol hozzá: Ikrek

Mérlegként igazi társasági ember vagy, aki nem szeret egyedül lenni. Az Ikrek, ahogyan Chris Evans is pont ilyen! Ráadásul szórakoztató, laza, könnyed, imád sokat beszélni, de szívesen meg is hallgat, ha arra lenne szükséged. Igazi jollyjoker!

via GIPHY

Skorpió

Passzol hozzá: Halak

A Skorpió és a Halak között egészen érthetetlen telepátia van! Justin Bieberrel például félszavakból is megértenétek egymást, de ettől függetlenül is órákig képesek lennétek lelkizni. Mivel te félsz a csalódástól, pláne ideális lenne számodra, hiszen ő sosem játszana a bizalmaddal.

via GIPHY

Nyilas

Passzol hozzá: Vízöntő

Nyilasként gyűlölöd, ha irányítani akarnak, az értelmetlen szabályoktól pedig egyenesen falnak mész. Jó hírünk van, a Vízöntő Tom Hiddleston lenne a legutolsó, aki korlátozni próbálna téged. A kapcsolatotok pont attól lenne annyira ütős, mert mindketten képesek lennétek szabadon engedni a másikat.

via GIPHY

Bak

Passzol hozzá: Szűz

Bakként egy olyan pasira van szükséged, aki támogat a céljaid elérésében, kitart melletted bármilyen szituban, és néha ha padlón vagy, ad az önbizalmadnak egy hatalmas lökést. Pont, mint Tom Hardy!

via GIPHY

Vízöntő

Passzol hozzá: Nyilas

Theo Jamesszel bejárhatnád a világot, ráadásul önkénteskedhetnél és segíthetnél is közben egy csomó embernek, ami már régóta nagy vágyad. Mesebeli lenne, igaz?

via GIPHY

Halak

Passzol hozzá: Skorpió

A Skorpió Taron Egertonnal szerelem lenne első látásra! A Halak és a Skorpió ugyanis brutálisan vonzzák egymást, és amellett, hogy nyugis és harmonikus lehet a kapcsolatuk, ha szexről van szó, csak úgy izzik körülöttük a levegő.

via GIPHY

És hát ugye sztárpasikból sosem elég!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp párkapcsolat passzoló csillagjegyek szerelem sztárpasi zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!