5 csillagjegy, aki minden további nélkül kiáll magáért

Ezek a csillagjegyek ha kell, bátran mondanak nemet bárkinek, és ha úgy tartja kedvük, a döntésüket még csak meg sem indokolják!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 csillagjegy, aki minden további nélkül kiáll magáért

Őket aztán lehet elnyomni! A következő csillagjegyek rendkívül öntudatosak, tisztában vannak saját erősségeikkel valamint értékeikkel, és senkinek sem hagyják, hogy átgázoljon rajtuk.

Bika

Lehet bárki bármennyire meggyőző, ha egy Bika valamit nem akar, akkor arra nem is lehet rávenni. Ennek a csillagjegynek a szülöttei remekül tudnak nemet mondani, még akkor is, ha azzal megsértik mások érzéseit, vagy nehéz helyzetbe hoznak valakit. Egy Bika nem keres kifogásokat és mentségeket, és nem is feltétlenül ad magyarázatot a döntésére. Egyszerűen csak azt mondja, hogy nem, és ezzel le is zárta a dolgot.

Bak

A Bakok rendkívül kemények tudnak lenni, ha arra van szükség. Praktikusak, fegyelmezettek és óvatosak, éppen ezért túl nagy kockázatot sem fognak vállalni. Egy Bak maga szereti eldönteni a dolgokat és nem hajlandó megváltoztatni a véleményét csak azért, mert mások nyomást gyakorolnak rá. Önállóak és nem követnek vakon senkit. A Bakok tudják magukról, hogy tiszteletet érdemelnek, és ha kell, ennek hangot is adnak.

Oroszlán

Az Oroszlánok se nem naivok, se nem balekok, éppen ezért nem dőlnek be csakúgy bárminek. Az elutasítás sem kedvetleníti el őket túlságosan, és ha valaki el akarja őket hallgattatni, csak még erősebben kiállnak magukért. Egy Oroszlán mindig kimondja, amit gondol, nem okoz neki problémát kiállni a saját érdekeiért. Segítőkész és kedves is tud lenni, de ez nem jelenti azt, hogy egy Oroszlán bárkinek is hagyja, hogy kihasználja.

Szűz

A Szüzek is mindig kiállnak azért, amiben hisznek, és bár nem lehet őket könnyen befolyásolni, azt is jól tudják, mikor kell valamit elengedni. Ha vitába keveredik, és a másik személy nem hajlandó megérteni az ő álláspontját, akkor a Szűz inkább egyszerűen tovább áll és nem fokozza a feszültséget. A jegy szülöttei mindig jól tudják, melyik csatában meddig érdemes kitartani.

Skorpió

A Skorpiók tudják, hogy nem mindenki érthet egyet velük és nem mindenki fogja kedvelni őket, éppen ezért nem is próbálnak a viselkedésükkel másoknak megfelelni. Inkább arra összpontosítanak, hogy ne térjenek le arról az útról, amin elindultak. Egy Skorpió még akkor sem hátrál meg, amikor a legtöbb ember már feladná. Sőt, ha nehézségekbe ütközik, valójában csak még elszántabb lesz. Egy Skorpió mindig befejezi azt, amit elkezdett, bármi is kerüljön az útjába.

Jöhet még több csillagjegy-elemzés?

Címkék: 5 csillagjegy asztorlógia bak bika csillagjegy csillagjegy jellemzés ezo oroszlán skorpió szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!