Az Ikrek hava a szerelmi életedre is drámai hatással van!

Sok csillagjegynek hatalmas változást hoz love-fronton az Ikrek hava. Te köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az Ikrek hava a szerelmi életedre is drámai hatással van!

Május 21-én a Nap az Ikrek jelébe lép, ezzel pedig elkezdődik a június 21-ig tartó Ikrek hava. Ebben az időszakban az első levegős jegy uralkodik, ami a legtöbb csillagjegynek felpezsdíti az életét, néhánynak pedig nagyobb változásokat is tartogat. És igaz ez a szerelemre is!

Az Ikrek nyitott, kíváncsi, aktív jegy, akinek erőssége a kommunikáció és az értelem. Épp ezért a következő hetekben jellemzően nyitottabbak, érdeklődőbbek lesznek a csillagjegyek, olyan dolgokra is igent mondanak, amiket amúgy nem biztos, hogy bevállalnának. Ráadásul sokkal tettre készebb és bátrabb lesz mindenki! Ez az időszak a szingliknek az ismerkedésről és a flörtölésről szól majd, akiknek pedig épp van valakije, azokra nagy beszélgetések, lelkizések és egymásra találások várnak.

Viszont van három csillagjegy, akiknek különösen nagy meglepetéseket tartogat az Ikrek hava!

Rák

Általában nem szívesen mész bele konfliktusokba barátoddal, hagyod magad háttérbe szorítani, csak azért, hogy a másiknak jó legyen, és így béke legyen. De most eljött a te időd! Ez az időszak végre meghozza kellő magabiztosságot számodra, és sikerül úgy kiállnod magadért a párkapcsolatodban, hogy ne sérüljön a viszonyotok, sőt csak erősödjön tőle. Ezzel pedig azt is eléred, hogy hosszú idő után először pontosan ugyanannyi energiát tegyen bele a szerelmed is, mint te! Ha szingli vagy, akkor is jó hírünk van. A csillagok egy olyan potenciális jelöltet sodornak az utadba, aki tökéletesen passzol hozzád, tényleg minden téren egy hullámhosszon vagytok. Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy félretedd a félelmeidet és a sérelmeidet, és kiélvezd az ismerkedés minden pillanatát!

Oroszlán

Igazi flört-bajnok vagy, főleg nyáron engeded el magad ezen a téren! Nem csíped a kötöttségeket, de ilyenkor méginkább felhatalmazva érzed magadat arra, hogy szédítsd a srácokat. Viszont ha most szakítasz a hagyományaiddal és kicsit kilépsz a komfortzónádból, akkor megváltozik minden! Most ugyanis komoly, mély és hosszútávú kapcsolat alakulhat ki egy futó kalandból, ha hajlandó vagy kivételesen megnyílni, és az érzelmeidet is játékba vinni. Csak rajtad áll vagy bukik a dolog… Hajrá!

Mérleg

Általában nyitott vagy, ha ismerkedésről van szó, de azért ha belegondolsz, általában nagyon hasonló habitusú srácokkal jöttél össze mindigis. A következő hetekben viszont egy olyan pasi kattan rád, aki teljesen más, mint az eddigi barátaid! Sőt, a totális ellentéte mindannak, amiről azt hitted, hogy bejön. Elsőre nagyon távolinak tűnhet tőled, még az is lehet, hogy külföldi, vagy most is épp külföldön él. Ne pattintsd le azonnal, hallgass a megérzéseidre és adj neki minimum egy esélyt! Meg fogsz lepődni, mennyi mindent tanulhatsz magadról és a szerelemről ezáltal.

És végül néhány fontos horoszkóp-infó, hogy még jobb legyen a kedved!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp ikrek ikrek hava párkapcsolat szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!