Horoszkóp, Május 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 25-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Május 25., Kedd

Kos

Ha szeretnél valami fontosat megbeszélni a főnököddel, itt a remek lehetőség! Nemcsak, hogy meghallgat, hanem nyitott lesz az új ötleteidre is, így végre olyan munkakörülményeket teremthetsz, amire régóta vágysz.

Bika

Írásban borzasztóan nehéz az érzéseket pontosan kifejezni, de ma különösen ügyelj arra, milyen írásjeleket vagy emojikat használsz. Ha nem vagy elég körültekintő, megbánthatod az egyik kollégádat, sőt, talán a főnöködet.

Ikrek

Az a nagy szerencséd ma, hogy mindenki megérti a helyzetedet és ezért békén hagynak. Ezzel nem érdektelenséget mutatnak, csupán nem szeretnének a céltábládra kerülni, és milyen jól teszik!

Rák

Az egyhangúság a melóban rányomja a bélyegét a kedvedre, úgy érzed, nincs semmi, ami motiválna, és ez sajnos a teljesítményedre is kihat. Ha a főnököd szóvá teszi, öntsd ki neki a szívedet, mert olyan feladatot adhat, ami felvillanyoz.

Oroszlán

Úgy érzed, a te nyakadba szakadt minden otthoni teendő, ami miatt kellőképp frusztrált leszel a melóban is. Ha úgy érzed, sok a dolog, szólj a pasidnak, hogy szükség van a segítségére.

Szűz

Alaposan rád férne egy hosszabb szünet, de legalábbis egy jó stresszűző technika, mert ha ez így folytatódik tovább, belebetegszel a feszültségbe. Hidd el, semmi nem ér annyit, hogy miatta egészségügyi problémáid legyenek.

Mérleg

Mivel kiegyensúlyozottnak érzed magad, ezért a melóban is jobban tudsz teljesíteni. Ez a magabiztos hozzáállás a főnöködnek is feltűnik, és olyan projektben kéri a segítségedet, ami végre tényleg közel áll hozzád.

Skorpió

A barátnőd szívességet kér, de nem szívesen bólintasz rá a dologra, mert ez részedről is áldozatokkal járna. Nyugodtan mondj neki nemet, mert a végén te kerülhetsz olyan helyzetbe, ami miatt mástól kell szívességet kérni.

Nyilas

Lehet, hogy javítási kéréssel visszadobják a projektedet. Ahelyett, hogy megsértődnél, gyorsan ess túl a dolgon, mert így a nap hátralévő részét szabadon élvezheted. Még az is lehet, hogy egy kis shoppingra is jut időd.

Bak

A megfelelő tudás híján segítséget kérni egyáltalán nem ciki, sőt! Ha ki mered mondani, hogy nem értesz valamihez, sokkal inkább emberinek tűnsz és ezt mindenki értékeli. Ráadásul megkímélheted magad egy kellemetlen szitutól.

Vízöntő

Minél hamarabb túlesel azon, amihez semmi kedved, annál hamarabb lezárhatod a dolgot. Nincs értelme a halogatásnak, mert senki nem fogja helyetted vállalni a kellemetlen feladatot.

Halak

Sem tudásnak, sem tehetségnek nem vagy híján, de akkor miért félsz annyira megmutatni, mit tudsz? Vállald bátran a terveidet, céljaidat, biztos lehetsz benne, hogy a környezeted vevő lesz mindegyikre!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.