Horoszkóp, Május 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 26-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Május 26., Szerda

Kos

Ha nem tudod kipihenni magad, annak oka van. Érdemes lenne körbe nézni a környezetedben, hogy mi okozza mindezt, mert csak akkor oldódhatnak meg az alvászavaraid, ha megtalálod a kiváltó okot.

Bika

Egy vita veszekedésig fajulhat a kollégák között és téged kérnek fel békebírónak. Szerencsére pontosan tudod, mit kell mondani, hogy csillapodjanak az indulatok és a főnök is elégedett legyen.

Ikrek

Lehet, hogy ma pont ellentétes módon működtök a pasiddal, ami szuper, hiszen így pontosan tudjátok, hogyan reagáljatok a másik viselkedésére. Estére minden helyzet megoldódik és jöhet egy kis romantikus összebújás.

Rák

Nagyon jól indul a reggeled, de egy munkahelyi hír aggodalommal tölthet el a nap hátralévő részében. Nyugi, nem csináltál semmi olyat, amiért felelősségre vonhatnának, tehát felesleges befeszülni.

Oroszlán

A titkolózás egy kapcsolatban nem vezet sehová, mégis azt javasoljuk, hogy ne ossz meg minden részletet a pasiddal, mert vitát szülhet. Halaszd a dolgot akkora, amikor neki is könnyebben telik a napja.

Szűz

Te mázlista: ma olyan ajánlatot kapsz, amivel egy kis plusz bevételre tehetsz szert. A hír annyira felvillanyoz, hogy azonnal elszórnád mindet, de ha ránk hallgatsz, félreteszed inkább a nyaralás idejére, mert jól fog jönni akkor is.

Mérleg

Nagyon erősen befolyásolnak a régi sérelmeid, ezért úgy érzed, munkát kellene váltanod. Mielőtt elhamarkodnád a dolgot, próbáld átgondolni, hogy mi volt a baj, és ez alapján keress új álommelót.

Skorpió

Felnőtt vagy, hagyj fel végre az örökös összehasonlítással, és hagyatkozz a megérzéseidre, mert jókat súgnak! Az ötleted forradalmi, ne félj a főnöknek előadni, mert számíthatsz az elismerésére.

Nyilas

Eddig te ápoltad a barátnőd lelkét, de most fordul a kocka, neked lesz szükséged az ő támogatására. Szerencsére nem fogsz benne csalódni, azonnal a segítségedre siet, hogy közösen oldjátok meg a problémádat.

Bak

Ez a nap a mély beszélgetések ideje, szóval, ha valamit régóta tervezel megmondani a barátodnak, annak most jött el az ideje. Lehet, hogy egy kis időre lesz szüksége, de ne siettesd, hagyd, hogy megeméssze a dolgot.

Vízöntő

Oké, mindenki tudja, hogy a szupererőd a gyors multitasking, de ha folyton sietteted a feladatok elvégzését, saját magadnak csinálsz egy plusz stresszforrást. Nem kell rohanni semmivel, még csak szerda van!

Halak

Mindenkivel előfordul, hogy a nagy nyomás alatt picit összeroppan, de megelőzheted ezt, ha a stresszfaktorokat a párkapcsolatodban és a melóban is kiiktatod. Az őszinte beszéd most célravezetőbb, mint valaha.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!