Ez a 4 csillagjegy válik legkönnyebben mások ellenségévé

Az biztos, hogy ezekkel a csillagjegyekkel nehéz kijönni, cserébe könnyen magadra haragíthatod őket…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 csillagjegy válik legkönnyebben mások ellenségévé

Ez persze nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem lehet jóban lenni ezekkel a csillagjegyekkel, vagy hogy kizárólag ellenségesen viselkednének. Pusztán arról van szó, hogy viszonylag könnyen fel tudják húzni a környezetüket, és ők is elég gyorsan kiakadnak másokra.

Kos

A Kosok melegszívűek és odaadóak, de ez elsőre egyáltalán nem jön le róluk. Sőt, legtöbbször agresszívnek és türelmetlennek tűnnek, és hát azok is! Ők nem bírják az időhúzást, a lötyögést, a semmittevést, de azt sem viselik el, ha a környezetükben bárki lassú vagy bizonytalan. Ezeknek pedig általában hangot is adnak, mivel minden ilyesmin azonnal felhúzzák magukat. Nyíltan beszólogatnak szinte bárkinek, mindenkit sürgetnek és irányítani próbálnak, amit érthető módon a környezetük nehezen visel el. Ráadásul imádnak veszekedni, ezért kifejezetten provokatívak is.

Rák

A Rákok elképesztően nagylelkűek, érzelmesek és segítőkészek, de legalább ennyire hiperérzékenyek, sértődékenyek és passzív agresszívek is. A legapróbb dolgokon is képesek vérig sértődni, amit viszont nem mondanak el nyíltan, inkább emésztik magukat és várják, hogy a másik magától találja ki, mi is pontosan a bajuk. Ha pedig ez nem sikerül az illetőnek (aki gyakran nem is tudja, hogy vele van a gond), még jobban kiakadnak. A legtöbben márpedig nem tudják követni, épp mikor és kire haragszanak…

Szűz

A Szüzek olyan szinten hajtanak a tökéletességre, hogy mindenki mástól is elvárják ugyanezt. És egyáltalán nem elnézőek, ha hibát találnak! Könyörtelenül megjegyeznek és szóvátesznek minden apró tévedést, ballépést, figyelmetlenséget. Bár ők sem tévedhetetlenek, és rettegnek is attól, hogy hibáznak, ezt a végletekig titkolják, így a környezetük csak annyit lát az egészből, hogy tökéletesnek hiszik magukat. Nem csoda, hogy gyakran kiakasztanak másokat!

Skorpió

A Skorpiók a manipulálás nagymesterei, mivel viszonylag gátlástalanok, plusz zseniális emberismerők. Teszik ezt akkor, ha el szeretnének érni valamit, de szórakoztatja is őket a tény, hogy képesek befolyásolni másokat. És ha ez nem lenne elég, sértődékenyek, haragtartóak, és bosszúálló típusok, így nem meglepetés, hogy a legtöbben veszélyesnek tartják ezt a csillagjegyet.

Ha mázlid van, ezen a listán nem szerepeltél! Hátha ezeken viszont igen:

Címkék: asztrológia csillagjegy ellenséges csillagjegy ezotéria horoszkóp rák skorpió szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!