Horoszkóp, Május 27., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 27-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Május 27., Csütörtök

Kos

Egy váratlan feladat vagy probléma keresztül húzza a számításaidat, de szerencsére nem kell egyedül megoldanod. Olyan helyről kapsz segítséget, ahonnan nem is számítanál rá, talán még egy új barátot is megismerhetsz általa.

Bika

Ne hagyd, hogy a barátod drámázása hatással legyen a napodra, különben a délután könnyedén túlórába torkollhat. Ha kell, próbálj ki valamilyen meditációs technikát, vagy hallgass relaxáló zenét, a lényeg, hogy koncentrálj a melóra.

Ikrek

Nyugis napra számíthatsz a melóban, kicsit olyan lesz, mintha elfeledkeznének a létezésedről. Használd ki a spontán pihenőidőt, mert a későbbiekben sok feladat hárul majd rád, így lesz miből erőt meríteni.

Rák

Rossz híreket kaphatsz, de szerencsére megvan az a tulajdonságod, hogy mindenben meglátod a jót. Ennek köszönhető, hogy azonnal a probléma megoldására fókuszálsz és a délutánra sikerül is mindent a helyére tenned.

Oroszlán

Kicsit feszültebb lehetsz, mint máskor, így számíts rá, hogy a kollégáid ma nagy ívben kerülni fognak. Ami a környezetedet illeti: a pasid nem szívbajos, tudja, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben és azt is, hogyan tegye helyre a lelkedet.

Szűz

Kellemes csalódások egész soráról szólhat a nap. Nemcsak a melóban, de a magánéletedben is olyan változások történnek, hogy csak kapkodod a fejed, mintha teniszmeccset néznél.

Mérleg

Te mázlista, igazán szuper nap vár rád! A főnököd befogadja egy ötletedet, amitől madarat lehetne veled fogatni, ráadásul a párod is olyan hírrel lep meg, amivel bearanyozza az estédet. Összességében nagyon elégedett leszel az életed alakulásával.

Skorpió

Bármennyire is élvezed az új projekted, próbáld meg a melót a munkahelyed falai között tartanod, mert a környezeted nem kíváncsi rá. Ha tartod magad ehhez, igazán kellemetlen szitutól kímélheted meg magad.

Nyilas

Egy nagy rakás feladat szakad a nyakadba, ráadásul mind sürgős. A tehetetlenségtől sírni támad kedved, de sokat segíthet, ha egy listára felírod őket. Ha egyet-egyet lehúzhatsz belőle, sokkal szívesebben csinálod a többit is.

Bak

Folyamatos inspirációra van szükséged, hogy motivált maradj, ezért érdemes lenne néhány új hobbit kipróbálnod. Akár egy új mozgásforma is megadhatja a kezdő lökést ahhoz, hogy érezd a kihívás örömét, de bármi jó lehet, ami kizökkent az unalomból.

Vízöntő

Úgy érzed, a sok elintéznivaló teljesen kimerít, így azt ajánljuk, told meg a mai napot és holnapra pedig próbálj meg szabit kivenni. Egy miniszünet segíthet, hogy feltöltődj energiával – erre nagy szükséged van most!

Halak

Legyen elég bátorságod nemet mondani, ha egy barátod kölcsönkér tőled, mert a dolog rosszul is elsülhet. Így lehet, hogy megsértődik, de idővel rájön, hogy igazad volt, amikor megtagadtad a kérését.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!