4 csillagjegy, akinek váratlan fordulatot hoz a hétvége

Igen, a május még az utolsó hétvégéjén is tartogat meglepetéseket… Főleg, ha ennek a négy csillagjegynek az egyike vagy, mert akkor szuper dolgok várnak rád!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek váratlan fordulatot hoz a hétvége

Elég mozgalmas hónap volt ez a május, de a csillagok úgy gondolták, még közel sem volt elég a történésekből. A mai naptól retrográdba áll a Merkúr, ami általában nem jelent semmi jót, de ez a 4 csillagjegy most hatalmas – pozitív! – változásokat köszönhet a bolygónak. Ha közéjük tartozol: mondd már el, milyen érzés az univerzum kedvencének lenni?

Kos

A hétvége remek lehetőség lesz számodra, hogy gyakorold az asszertív kommunikációs képességeidet. Megtanulsz kiállni magadért és figyelni másokra, miközben úgy fejezed ki magad, hogy az üzenet tényleg mindenkihez eljusson. Most végre ráérzel a módszer titkára, ami új utakat nyit meg neked a karrieredben és a magánéletedben is.

Oroszlán

Nagyon sokat számít, kivel töltöd az időd. Ezért a következő pár napot szánd arra, hogy eltűnődj azon, melyik baráti társaságok (mert tudjuk, hogy több különbözőben mozogsz), mit jelentenek számodra. Hiányzik egy régebbi csapat, akikkel elvesztették a kapcsolatot? Keresd fel őket! Új embereket ismernél meg? Vágj bele egy új hobbiba, és hajrá!

Mérleg

Ne lepődj meg, ha a hétvégén nem fogsz tudni nyugton ülni a fenekeden. Minden eddiginél spontánabb leszel, a – valljuk be, meglehetősen kaotikus – élmények pedig soha nem látott módon tágítják majd a látóköröd. Dobd el a térképet és bátran bólints rá a váratlan, de izgalmas lehetőségekre, mert a javadra válnak.

Vízöntő

Úgy érezted mostanában, hogy azok a dolgok, amikben eddig örömödet lelted, nem okozták ugyanazt a boldogságot, mint korábban? Akkor egy picit mélyedj el, és találd meg saját magadban azt, ami igazán boldoggá tesz. Az inspiráció ezáltal hamarabb megjön, mintha a titokzatos múzsa csókjára várnál órákig. Menj és valósítsd meg önmagad!

Kíváncsi vagy, mit tartogat még számodra a következő néhány nap?

Címkék: 4 csillagjegy csillagjegy hétvégi horoszkóp horoszkóp kos május mérleg oroszlán vízöntő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!