Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 28-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Az a fajta harmónia sugárzik belőled, ami szinte mágnesként vonzza a pasikat. A hétvégén jó pár romantikus pillanatra számíthatsz, élvezd ki, ameddig tart!

Párban: Kimondatlan feszültség vibrál köztetek a pasiddal, talán az előző vitátok zárult eredmény nélkül és ez okozza. Hozzátok felszínre, hogy utána nyugiban teljen a hétvége.

Bika

Szingli: Hiába tetszik valaki, ha ugyanaz a baj vele, mint az előzőkkel is. Nézz magadba és próbáld meg ezt a típust örökre elfelejteni, másképp lehet, hogy nagyot fogsz csalódni.

Párban: Van olyan a barátod családjában, akit nem szeretsz? Ha igen, olyan dolog történhet kettőtök között, ami miatt megváltozik a véleményed. A pasid nagyon örülne, ha elásnátok a csatabárdot.

Ikrek

Szingli: Ne erőltesd a randizást, ha úgy érzed, most jó egyedül. Inkább vágj bele egy új hobbiba, ami feltölt, kikapcsol és lendületet ad a hétvégéhez.

Párban: A nézeteltérések szerencsére most messze elkerülnek, olyan tisztán látjátok egymást, mint korábban még soha. Lehet, hogy ebből a tisztánlátásból még valami komolyabb is kisül.

Rák

Szingli: Ha valami nem úgy alakul, ahogy tervezted, már rögtön felhagynál az egésszel. Ez a randizással is így van, de talán érdemes lenne más szemszögből is megvizsgálnod a partneredet.

Párban: A túlféltő hozzáállásod kedves, de sokszor zavaró, aminek a pasid most hangot is fog adni. Ne menj bele a vitába, mert felesleges, inkább adj neki kimenőt a haverjaival, hogy lecsillapodjon.

Oroszlán

Szingli: Szerelmi háromszögbe csöppenhetsz akaratodon kívül, ám az ösztönöd azt súgja, hogy ezt a pasit neked szánta a sors. Ha tényleg ennyire tetszik, küzdj érte!

Párban: Ha valamire kíváncsi vagy kérdezd meg, ahelyett, hogy önálló nyomozásba kezdenél. A tévesen leszűrt infók nagy károkat okozhatnak, ezért fontos, hogy nyíltan rákérdezz arra, amit tudni szeretnél.

Szűz

Szingli: Olyan pletyka juthat a füledbe az exedről, ami felkavar és egyre csak azon kattogsz, jó ötlet volt-e szakítani vele. Nyugi, a megérzésed akkor nem csalt, úgyhogy tedd túl magad rajta.

Párban: Jó dolog a nosztalgia, ha a pozitív dolgokat tudjátok feleleveníteni. Ha az egész csak arról szól, hogy előszedjetek néhány csontvázat a szekrényből, annak szörnyű vége lehet.

Mérleg

Szingli: Első pillantásra belezúgsz egy srácba. A jó hír, hogy te is tetszel neki, a rossz, hogy alig pár percre kerültök csak egy társaságba. Próbáld meg közös ismerősökön keresztül megkeresni.

Párban: A párod problémája a te hétvégére is hatással van, hiszen másról sem tud beszélni, csak erről. Ahelyett, hogy felkapnád a vizet, inkább próbálj meg tanácsot adni neki, hogy érezze, támogatod őt.

Skorpió

Szingli: Hiányzol a barátaidnak és a családodnak is, úgyhogy a hétvége erejéig hanyagold a randizást és próbáld őket kárpótolni a kihagyott időért.

Párban: A pasid nagyon jól tolerálja, hogy vérbeli karrierista vagy, de ugye tudod, hogy ezért óriási köszönet jár neki? Lepd meg a hétvégén valami spontán programmal, vagy egy fincsi vacsival, értékelni fogja.

Nyilas

Szingli: Úgy érzed, szingliként kiteljesedtél, nincs szükséged senkire. Ha tényleg így van, akkor koncentrálj magadra, tarts egy spa hétvégét otthon egy jó könyv társaságában.

Párban: A türelmetlenséged az őrületbe kergetheti a párodat, így ne csodálkozz, ha ő is ingerültebb a szokásosnál. Inkább keress valami elfoglaltságot, amiben levezetheted a frusztrációdat.

Bak

Szingli: Egyik pillanatról a másikra kitisztulhat a kép, hogy mit is keresel pontosan egy pasiban. Ami még jobb hír, hogy pont egy randi kapcsán fog ez megtörténni, szóval mindenképp találkozz még vele!

Párban: A változás egy kapcsolatban természetes, szóval ne próbáld visszacsinálni a múltatokat. A jelen és a jövő az, ami számít, ami előre visz, erre koncentrálj.

Vízöntő

Szingli: Ne vonj le következtetést az első randi alapján, mert elképzelhető, hogy a srác annyira izgult, hogy ez okozta a bénázását. Adj neki még egy esélyt, megéri!

Párban: Fura nézeteltérés alakulhat ki köztetek, amit egy harmadik személy okoz, de pont ő lesz az, aki végül segít megoldani a problémát. Hallgassatok rá!

Halak

Szingli: A barátnőd mindenáron dupla randira akar hívni. Lehet, hogy kényelmetlennek érzed a szitut, de menj el, mert nem tudhatod mi sül ki belőle.

Párban: A munka a hétvégébe is belecsúszik, ráadásul ott a háztartás és a barátnőd szerelmi drámája. Próbáld meg úgy alakítani a napokat, hogy azért a pasid is érezze a törődést.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.