Royal horoszkóp: Te tudod, mi a csillagjegye a királyi család tagjainak?

Ha te is igazi királyi család fan vagy, akkor rengeteg mindent tudhatsz már a royalokról, de a horoszkópjukból még több infót begyűjthetsz a személyiségükről is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Royal horoszkóp: Te tudod, mi a csillagjegye a királyi család tagjainak?

Az angol királyi család tagjai mind a nyilvánosság előtt élik az életüket, és még azzal együtt is rengeteg mindent lehet tudni róluk, hogy a magánügyeiket azért nem szeretik kiteregetni. Persze a hivatalos eseményeken és a rajongók előtt igyekeznek a legjobb arcukat mutatni, de nekik is megvannak a jó tulajdonságaik és szokásaik mellett rosszak is, ezekről pedig mind-mind árulkodik a csillagjegyük. Nézd csak!

Erzsébet királynő

BIKA

Erős, határozott, elegáns és visszafogott, nem is meglepő, hogy Erzsébet királynő Bika! Ráadásul tipikus Bika, aki szereti és tiszteli a hagyományokat, elkötelezett és megbízható, igazi támasz, aki számára mindennél fontosabb a család, és aki ha egyszer megígér valamit, azt be is tartja, bármi történjék is! Igaz, kicsit makacs és konok is, aki nehezen enged az elképzeléseiből.

via GIPHY

Sarolta hercegnő és Lajos herceg

BIKA

És úgy tűnik, mindezt Sarolta és Lajos is örökölték dédnagymamájuktól. Igazi mini uralkodók már most, de náluk mindehhez társul némi szenvedélyesség, játékosság és jó sok humor, ami szintén a Bikákra jellemző.

via GIPHY

Katalin hercegné

BAK

A Bakok finomak, visszafogottak, nyugodtak, miközben őrült mód céltudatosak és sikerorientáltak. Ők azok, akik fáradhatatlanok és brutál szorgalmasak, akárcsak Katalin, akinek jut ideje a három gyerek mellett is a hercegnői és egyéb teendőkre. A Bakok, ahogyan a hercegné is, biztos pontjai a családnak, mert megbízhatóak, kiszámíthatóak, tettre készek, ráadásul nagyon szupportívak!

via GIPHY

Vilmos herceg és György herceg

RÁK

Vilmos herceg, ahogy a Rákok általában, érzelmes, érzékeny és odaadó típus. Ő az a pasi, aki a tenyerén hordozza a szerelmét és a családját! Akkor boldog, ha a környezete és a szerettei is jól érzik magukat, amiben neki óriási szerepe van. Lételeme a gondoskodás és a támogatás, szóval szuper apaalapanyag is! Viszont enyhén szólva is sértődékeny, és nagyon nehéz kiengesztelni.

Bár György herceg még elég kicsi, de minden bizonnyal örökölte apukájától a hatalmas szívét! György is segítőkész, együttérző és támogató, ami a legjobb kombó a legidősebb tesó számára.

via GIPHY

Harry herceg

SZŰZ

A Szüzek elsőre hidegnek és távolságtartónak tűnhetnek, de valójában hatalmas szívük van, akiket legfőképp az motivál, hogy segíthessenek másoknak. De nem csak a közvetlen környezetük, családjuk, barátaik életét szeretnék jobbá tenni, folyamatosan azon agyalnak és dolgoznak, hogy a világot is élhetőbb hellyé varázsolják. Pont, mint Harry herceg! Persze amellett se menjünk el szó nélkül, hogy a Szüzek azért elég maximalisták, szőrszálhasogatóak és kritikusak.

via GIPHY

Meghan Markle

OROSZLÁN

Egy Oroszlán bátor, vakmerő, nem fél szembeszállni senkivel, főleg, ha a szeretteit kell megvédenie. Szeret irányítani, őt viszont nem nagyon lehet befolyásolni, ugyanakkor szeret a középpontban is lenni, akkor érzi elemében magát, ha vele foglalkozik mindenki. Ezek pedig mind nagyon is jellemzőek az exszínésznő és exhercegnő Meghanre.

via GIPHY

Károly herceg

SKORPIÓ

Károly herceg állítólag tipikus Skorpió! Szenvedélyes, érzelmes, ugyanakkor távolságtartó és közömbös is tud lenni. Bármit is csinál, abba ezer százalékot tesz, és ezt várja másoktól is. Kifejezetten maximalista típus, plusz kicsit bizalmatlan és kritikus is. Amennyire tud szeretni, annyira könnyen dühbe is gurul, a bosszújától pedig érdemes tartani…

via GIPHY

Kíváncsi vagy kedvenc hollywoodi hírességeid horoszkópjára is?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.