4 csillagjegy, aki megismeri élete szerelmét idén nyáron

Nagyon rég nem voltál szerelmes és már igazán vágynál rá? Ha ezen csillagjegyek valamelyikében születtél, van egy jó hírünk: közelít hozzád a nagy Ő!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki megismeri élete szerelmét idén nyáron

Vannak olyan csillagjegyek, akik mindennél jobban vágynak mostanra a szerelemre, szenvedélyre, bókokra, csillagfényes esti sétákra és romantikára. Szerencsére már nem kell sok türelem, a nagy Ő itt van a láthatáron. Legalábbis akkor, ha a napjegyed vagy az aszcendensed az alábbi jegyek között található!

Vízöntő

A Vízöntő mindig mindent túlagyal, így szokott ez lenni a szívügyekkel is. Most azonban nagyon rosszat teszel magadnak akkor, ha az eszedre és nem a szívedre hallgatsz. A nyáron ugyanis megismerkedhetsz egy olyan személlyel, aki sok szempontból nem tökéletes, mégis ő lehet álmaid férfija. Hogy hogyan lehetséges ez? Lehet, hogy az első pillanatban csupán 8 pontot adnál neki a 10-ből, de ha megengeded neki, hogy elcsábítson, hamarosan övé lehet a maximum pontszám is. Próbáld meg egy kicsit elengedni magad, élvezd a szerelmet, hiszen ezúttal akár örökké tarthat!

Bika

A Bika nem szeret egyedül lenni, ezért sokszor olyan kapcsolatokra is igent mond, amikben nincs elég érzelem, így aztán nem érzi jól magát. Ha most ilyenben élsz, ne halaszd sokáig a szakítást, mert a nyári hónapokban megismerkedhetsz valaki olyannal, aki tényleg megdobogtatja a szívedet. Jobb lenne tiszta lappal kezdeni, nehogy egy szerelmi háromszög alakuljon ki. Az senkinek nem lenne jó, hidd el! Ez az új szerelem sokat adhat, az új lovag számos dolgot taníthat neked az életről, amit talán együtt fogtok leélni.

Ikrek

Annyira csapongó vagy, hogy sosem tudod igazán, mit vagy kit szeretnél. Talán most is éppen szerelmesnek érzed magad, de könnyen lehet, hogy nem a valódi személybe szerettél bele, hanem csak abba a képbe, amit elképzeltél róla a fejedben. Próbáld meg ezektől az érzésektől megtisztítani magad, mert a nyáron vad és szenvedélyes szerelem várhat rád. Persze mindez csak akkor alakulhat ki, ha dobod végre az örökös bizalmatlanságodat és hajlandó vagy legalább egy kicsit megnyílni a másiknak. Mutasd meg az érzékeny oldaladat, most tényleg megéri!

Mérleg

Egy Mérleg soha nincsen teljesen egyedül, fogadjunk, hogy most is van jó néhány hódolód. Alapvetően nincs is ezzel baj, csakhogy a nyáron könnyen elriaszthatják azt az illetőt, aki egész életedben a párod lehetne. Tegyél egy kis rendet magad körül, amíg még lehet, hogy ez a srác ne féljen közeledni hozzád. Ha így teszel, olyan szerelem várhat rád a következő hónapokban, amilyenről kislánykorod óta álmodoztál!

Tudj meg még többet a csillagjegyekről:

Címkék: bika csillagjegy horoszkóp ikrek mérleg nyár szerelem vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!