Ikonikus sztárpárok, akiknek rég szakítaniuk kellett volna a csillagjegyeik alapján

Ezek a sztárpárok már évek, sőt évtizedek óta együtt vannak, pedig a csillagjegyeik alapján egyáltalán nem illenek össze.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ikonikus sztárpárok, akiknek rég szakítaniuk kellett volna a csillagjegyeik alapján

Vannak olyan csillagjegyek, akik egyszerűen nem bírják egymást. Olyan szinten egymás ellentétei, vagy pont, hogy annyira hasonlítanak, hogy elvileg nem működhet köztük egy hosszútávú kapcsolat. De a csillagok sem tudnak mindent! Ezek a sztárpárok pedig a kivételek, akik nagyon is erősítik a szabályt.

Sophie Turner (Halak) és Joe Jonas (Oroszlán)

A Halak nagyon érzelmes és érzékeny, míg az Oroszlán sokkal énközpontúbb és felületesebb. Teljesen más a két jegy szeretetnyelve, más a habitusuk is. A Halak például inkább befelé forduló, művészi jegy, míg az Oroszlán sokkal extrovertáltabb és társaságközpontúbb. Azonban mindketten hajlamosak a kreatív munkákra, és igazi sztár alkatok. Ha pedig megnézed Sophie és Joe kapcsolatát, egyértelmű, hogy Sophie tud legalább annyira laza és spontán lenni, mint amennyire Joe igyekszik az érzelmes oldalát is megmutatni.

via GIPHY

Victoria (Kos) és David Beckham (Bika)

Huhh, a Kos és a Bika a zodiákus két legmakacsabb tagja! Mindkettőnek elég határozott elképzelései vannak az életről, és úgy általában mindenről, amiből egyik sem hajlandó engedni. Sőt, a Kos és a Bika is meg van győződve róla, hogy csak neki van igaza. Plusz a Kos nagyon szenvedélyes és agresszív, míg a Bika nyugodt és megfontolt. Nem tudjuk, milyen konfliktuskezelési módszerei vannak a Beckham-házaspárnak, de valószínűleg könyvet kéne írniuk róla!

via GIPHY

Meghan Markle (Oroszlán) és Harry herceg (Szűz)

Az Oroszlánok impulzívak, vidámak és lazák, míg a Szüzek merevebbek, maximalisták és visszahúzódóak. Ami viszont közös pont, hogy mindketten szeretnek irányítani. Ami miatt mégis működhet Meghan és Harry házassága az az, hogy az Oroszlán képes kihozni a Szűz lazább, humoros oldalát, míg a Szűz simán vissza tudja rángatni az Oroszlánt a földre, ha épp nagyon elszállna magától.

via GIPHY

Jessica Biel (Halak) és Justin Timberlake (Vízöntő)

A Halak-Vízöntő híresen az egyik legrosszabb állatövi párosítás, mert a Halak a legemocionálisabb jegy, addig a Vízöntő az egyik legracionálisabb. A Halakat az érzelmei irányítják, és mindent ezeken keresztül él meg, addig a Vízöntő totálisan elnyomja az érzéseit, és még a legkeményebb szitukban is titkolja azokat. Általában ez feloldhatatlan ellentét, de úgy látszik Jessica Biel és Justin Timberlake lassan 15 éve cáfol rá erre a sztereotípiára.

via GIPHY

Beyoncé (Szűz) és Jay-Z (Nyilas)

A Nyilasok nehezen viselik a szabályokat, és azt, ha valaki irányítani próbálja őket. Emellett kifejezetten érzékenyek a kritikára, lényegében nem tudják elviselni, ha valaki felhívja a figyelmet a hibáikra. Nos, a Szűzek szabálykövetőek, kritikusak, maximalisták és szőrszálhasogatóak, akik nem bírják a Nyilasok spontán, ad hoc jellegű viselkedését. Beyoncé és Jay-Z is elég türelmes kell, hogy legyen, ha már 18 éve együtt vannak.

via GIPHY

Michelle (Bak) és Barack Obama (Oroszlán)

Az tény, hogy mindkét jegy sikerorientált és céltudatos, de teljesen eltérő módszerekkel dolgoznak. A Bak nagyon szigorú, földhöz ragadt, és kegyetlen is kicsit, ha a saját céljai eléréséről van szó. Az Oroszlán annál jobban szereti a körülötte lévő embereket’, mint hogy ártson nekik, ő az a vezető, aki simán feláldozza magát másokért. Talán pont azért működhet jól mégis Michelle és Barakc Obama kapcsolata, mert tompítják egymás rossz tulajdonságait, és felerősítik a jókat.

via GIPHY

Ezek viszont atombiztos párosítások:

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp nem illenek össze párkapcsolat szerelem szerelmi horoszkóp sztárhírek sztárhoroszkóp sztárok sztárpárok zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!