Ez a 3 csillagjegy a legpesszimistább

Ezek a csillagjegyek tényleg mindig a legrosszabbra számítanak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy a legpesszimistább

Vannak azok a csillagjegyek, akiknél a pohár mindig félig üres, a táskájukban mindig van esernyő, sosem elégedettek maximálisan semmivel és folyton azt hangoztatják, ők csak reálisan látják a dolgokat. Pedig a valóság, az, hogy nem realisták, hanem végtelenül pesszimisták

Bak

A Bakoknál valószínűleg nincs pesszimistább jegy, ők ugyanis tényleg mindig a lehető legrosszabb forgatókönyvre készülnek fel. Precízek, maximalisták és céltudatosak, és azt gondolják, hogy csakis akkor lehetnek sikeresek, ha minden eshetőséget számbavesznek. Ez egyrészről igaz is, viszont gyakran annyira csak arra koncentrálnak, mi az, ami rosszul sülhet el, mi az, ami nem sikerült, vagy mi az, ami lehetett volna jobb is, hogy észre sem veszik, mennyi minden jó történik velük, mennyire ügyesek, sikeresek!

Szűz

A Szüzek szintén a tökéletességre hajtanak, de a precizitás és a maximalizmus náluk brutál kritikus hozzáállással és őszinteséggel is párosul. Nagyon magas elvárásokat állítanak fel saját maguk és a környezetük számára, amibe nem fér bele egy apró tévedés sem. Így ők totál ki vannak élezve a hibákra, lényegében mindenhol a bakikat keresik. Ha pedig találnak egyet, kivétel nélkül fel is hívják rá a figyelmet, miközben dicsérni gyakran elfelejtenek. Nem csoda, hogy a környezetük legtöbbször úgy érzékeli, hogy borzasztóan negatívak és rosszindulatúak.

Ikrek

Az Ikrek picit kilóg a sorból, mert egyrészt van egy elképesztően vidám, könnyed, pozitív énje, aki nem aggodalmaskodik és nem kritizál. Viszont borzasztóan hangulatember, és ha épp rossz passzban van vagy bal lábbal kelt fel, akkor bizony semmi sem jó neki! Mindenkinek beszólogat, kötekszik, mindent sötéten lát, és meggyőződése, hogy csak rossz dolgok fognak történni, plusz neki semmi, de semmi nem fog sikerülni. Nagyon nehéz rajta kiigazodni…

De rengeteg jót is el lehet mondani ezekről a jegyekről (is)!

Címkék: asztrológia bak csillagjegy ezotéria horoszkóp ikrek negatív csillagjegyek pesszimista csillagjegyek szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!