Horoszkóp, Június 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 1-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Június 1., Kedd

Kos

Ajajj, olyan emberrel futhatsz ma össze a meló kapcsán, akiről naivan azt gondoltad, hogy soha többé nem fogod látni. A dolog jól is elsülhet, ha nem emlegeted fel a múltat, szóval koncentrálj a közös feladatra.

Bika

Laza napod lesz, ami pont kapóra jön, mert szükséged van egy szusszanásnyi időre. Ha úgy látod, nincs rád szükség, akár még egy-két szabadnapot is megpróbálhatsz kialkudni a főnöktől.

Ikrek

Olyan hamar végzel a feladataiddal, hogy azt sem tudod, mit kezdj magaddal. Nem érdemes azonban a kollégáknak segíteni, mert a végén annyi melót tolnak át neked, hogy túlóráznod kell.

Rák

A hónap első napja változást hoz az életedben. Olyan ajánlatot kaphatsz egy régi kolléga által, amire azonnal rábólintanál. Beszéld át azért a barátnőddel vagy a pároddal, mielőtt fejest ugranál a mélybe.

Oroszlán

Alig vártad már, hogy végre fizetést kapj, de legyél előrelátó és ne szórd el azonnal, mert váratlan kiadásod lehet. Ugyan ez megviseli a bankszámládat, de hosszú távon a legjobb befektetésed lehet.

Szűz

Valaki mindenáron a te helyedre pályázik és szeretne kitúrni a helyedről. Ne süllyedj le az ő szintjére, mert abból semmi jó nem sülhet ki, inkább beszélj a főnökkel, mert neki lesz egy-két jó tanácsa, hogyan kezeld a szitut.

Mérleg

Sikerélménnyel indulhat a nap, aminek hála úszol majd a boldogságban és az elégedettségben. Nyugodtan engedd, hogy a fejedbe szálljon a siker, és használd ki azt is, hogy most picit mindenki a te barátod akar lenni.

Skorpió

Kiegyensúlyozottnak érzed magad, de sajnos valaki alaposan megtépázza az idegeidet. Ha a pasid az, kérd meg, hogy tisztázzátok a dolgot, máskülönben az egész nap mehet a kukába a kedveddel együtt.

Nyilas

A nap végtelenül hosszúnak tűnik, úgy érzed, minden összeesküdött ellened. Szerencsére a pasid nem hagyja, hogy az estéd is vacak legyen, meglepi vacsorával készül, hogy jobb kedvre derítsen.

Bak

A pörgés még ma is tart, de legalább már látod a végét, ami felvillanyoz. Estére a barátnőid programot szerveznek, nehogy kihagyd, mert olyan élményben lehet részed, mint már régen.

Vízöntő

Feszültnek érzed magad, de lehet, hogy csak az időváltozás okozza az idegességedet. Próbálj meg napközbe beiktatni egy kis jógát vagy meditációt, hogy megszűnjön az állapot és minden mehessen a maga útján.

Halak

Az elmúlt hetekhez képes sokkal energikusabb vagy, ami a teljesítményeden is jól látszik. Ma nemcsak a melóval tudsz haladni, de egy csomó olyan feladatot is lezársz a magánéletedben, ami régóta esedékes volt.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!