Horoszkóp, Június 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 31-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Június 2., Szerda

Kos

Ha valamit elterveztél, ne hagyd magad eltántorítani tőle, mert ugyan lehet, hogy nehezebben tudod megvalósítani, mint szeretted volna, mégis megéri a befektetett energiát. A főnököd is értékeli a kitartásod.

Bika

A mai napon valószínűleg minden lelki erődre szükség lesz, ahhoz, hogy helyt állj a melóban. Nyugi, ennek is vége lesz egyszer, de talán nem ártana, ha átböngésznéd az álláshirdetéseket, próba szerencse alapon.

Ikrek

Munkahelyi pletyka áldozatául eshetsz, de a legjobb, ha nem veszed véresen komolyan és helyette inkább a melóra koncentrálsz. Ha látják, hogy nem tudnak fogást találni rajtad, hamar leszállnak rólad.

Rák

Nem szeretsz konfrontálódni, de ma nagyon fontos, hogy pontosan fogalmazz, mert a melóban és a pasiddal is ez lehet most célravezető. A finomkodás a jelenlegi helyzetben semmit nem használ.

Oroszlán

Felesleges olyan döntésen rágódnod, amit úgysem tudsz visszacsinálni. Ha jót akarsz magadnak, inkább levonod a tanulságot, és alkalmazod a melóban, hogy a jövőben ne kövesd el ugyanazt a hibát.

Szűz

Félreértheted valaki közeledését. A srác valószínűleg tényleg csak a hogyléted felől érdeklődik, mert kíváncsi rád, szóval ne láss bele többet, mert sajnos csúnya pofára esés lehet belőle.

Mérleg

Ha a karrieredről van szó, hajlamos vagy addig agyalni a dolgokon, míg kifutsz az időből. Próbáld ma tartani magad a megadott határidőhöz, mert ez egy fontos projekt, ami segíthet feljebb lépni a ranglétrán.

Skorpió

Feszült lehetsz ma, de hidd el, semmi nem éri meg az idegeskedést, mert ezek mind olyan dolgok, amiken úgysem tudsz változtatni. Talán jót tenne egy keményebb edzés, hogy kiüríts a gondolataidat.

Nyilas

Szeretnél néhány szabályt tisztázni a barátoddal, de ahhoz, hogy ne legyen belőle sértődés, muszáj nyugodtan és nagyon pontosan fogalmaznod. Máskülönben azt gondolhatja, hogy irreális elvárásaid vannak vele szemben.

Bak

Egy barátod félre értheti a kedvességedet, és megpróbálhat kezdeményezni nálad. Ha nem akarsz ciki helyzetbe kerülni, akkor még az elején állítsd le, később sokkal nehezebb lesz az érdeklődését visszaszorítani.

Vízöntő

Feltűnik a színen egy régi barát, aki egészen másképp gondolkodik az életről, mint te, de talán pont az ő ellentétes nézeteire van szükséged, hogy kimozdulj a holtpontról. Kapóra jön a találkozás.

Halak

Messze van még a hétvége, de te már csak arra tudsz gondolni, hogy végre megpihenhess. Ha lehet, a hét második felében próbálj meg egy miniszabit összehozni, szükséged lesz a feltöltődésre.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!