Horoszkóp, Június 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 3-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Június 3., Csütörtök

Kos

Rosszul osztod be az idődet, ezért úgy érzed, az egész nap egy végtelen rohanás. Ha jót akarsz magadnak, este alaposan kapcsolódj ki, akár egy romantikus vacsi is jó ötlet lehet a pasiddal.

Bika

Minél tovább halogatod a munkát, annál nehezebb lesz nekikezdeni. Azt mondjuk, ess túl rajta, és utána jöhet minden, ami a csövön kifér, például egy jó kis csajos este a barátnőiddel.

Ikrek

Ha teheted, ma meló előtt még iktass be egy jó kis edzést, hogy kidolgozd magadból a feszültséget. Meglátod, utána a nap is szebben süt majd, és a munkában is könnyebb lesz helytállni.

Rák

Úgy érzed, a pasiddal újra egymásra találtatok, és az egész nap ebben a szerelmes hangulatban fog telni. Egyre ügyelj csak, hogy a főnököd ne lássa meg, hogy vele chatelsz munka helyett.

Oroszlán

Már a hétvégi programot tervezed, de a pasid váratlanul keresztül húzza a számításaidat. Ne haragudj rá, tényleg csak azt akarja, hogy egy stresszesebb időszak után végre legyen alkalmatok kettesben pihenni.

Szűz

Két feladattal is tudsz párhuzamosan foglalkozni, aminek köszönhetően már kora délután végzel a melóval. Az öledbe hullott szabadidőt használd egy kis szépítkezésre, a lelkednek is jót tesz, ha most magaddal törődsz.

Mérleg

Szárnyalhatsz ma a munkában, olyan érzésed lesz, hogy minden a helyére került. Ugyanez nem mondható el a kapcsolatodról, könnyen félrecsúszthat egy beszélgetés a barátoddal, ami sértődést okozhat.

Skorpió

Az egyik kollégád viselkedése az őrületbe kerget, de még magadnak sem mered bevallani, hogy azért, mert jobbnak tartod őt. Érdemes lenne az önbizalmadat néhány gyakorlattal növelni, mert nincs igazad!

Nyilas

Olyan továbbtanulási lehetőség cseppen az öledbe, amire vétek lenne nemet mondani. Nemcsak szakmailag fejlődhetsz általa, hanem új kapcsolatokra is szert tehetsz, ami a későbbiekben még hasznos lesz.

Bak

Lehet, hogy az egész napod a késlekedés jegyében fog telni, ugyanis egy közeli szerettednek szüksége lesz a lelki támogatásodra. Ennyit igazán megtehetsz érte, hiszen a meló is megvár és te is jobban alszol majd, ha tudod, hogy segítettél neki.

Vízöntő

A terveidet keresztül húzza egy spontán program, de ne mondj rá nemet! Egyrészt szükséged van a kikapcsolódásra, másrészt nem tudhatod, hogy kit ismersz meg általa. Talán még Ámor nyila is eltalálhat.

Halak

Nyugodtan mondj a főnöködnek nemet, ha plusz munkát akar a nyakadba sózni. Nem vagy köteles semmit elvállalni, ami a munkakörödön kívül esik, pláne nem akkor, ha ezért túlóráznod kéne, amit ráadásul ki sem akarnak fizetni.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!