Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 4-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: A barátnőd a hátad mögött szervez neked egy randit. Ne akadj ki rá, csak jót akar, ráadásul, mivel úgy ismer, mint a tenyerét, akár még jól is elsülhet a dolog.

Párban: Mintha most minden összejönne a hétvégén. Nem elég a barátnőd szerelmi csalódása, a pasid is úgy érzi, hogy nem töltesz vele elég időt. Használjátok ki a jó időt és kiránduljatok egy nagyot, hogy érezze a törődést.

Bika

Szingli: A barátnőd unszolására úgy döntesz, adsz egy második esélyt egy fiúnak. Bár úgy mész el a randira, mintha a fogadat húznák, még akár jól is elsülhet, szóval ne írd le egyből a dolgot.

Párban: Olyan titok derülhet ki a párodról, ami csak még inkább megerősíti a kapcsolatotokat, így a hétvége a romantika jegyében fog telni. Úgy érezheted magad, mint amikor összejöttetek.

Ikrek

Szingli: Jó lenne, ha a hétvégén több időt szentelnél a lelki állapotodnak, mert amíg te nem vagy jól a bőrödben, addig a szerelem sem fog megtalálni. Keress egy új hobbit, ami feltölt és segít kikapcsolni az agyadat.

Párban: Nagy változáson ment át a kapcsolatotok az elmúlt hetekben, de ettől nem kell megijedni, ez az élet rendje. Tekints inkább úgy az egészre, mint fejlődésre, ami mindig nagyon jó.

Rák

Szingli: Lehet, hogy úgy érzed, most nincs szükséged senki másra, csak magadra. Ha tényleg így van, akkor használd ki a szingliség minden előnyét és töltsd meg programokkal az egész hétvégét.

Párban: Ne sürgesd a párodat azzal, hogy a jövőtöket firtatod, mert ezzel csak tovább frusztrálod és a hétvége veszekedésbe fulladhat. Talán egy wellness hétvége segíthetne, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

Oroszlán

Szingli: Felejtsd el a randizást, és a hétvégét inkább szánd a barátaidra és a családodra. Mindenki nagyon fog örülni, ha veled tölthet egy kis időt, és te is újult erőre kaphatsz a társaságuktól.

Párban: Ha nem akarsz világraszóló botrányt, akkor ne vidd haza hétvégére a munkát. A barátod hálás lesz érte, hogy csak neki szenteled a figyelmedet és akár még egy fontos döntést is meghozhat.

Szűz

Szingli: A szíved helyett most hallgass az eszedre! Nem vezet sehova, ha újrakezded az exeddel, hiszen pont azért lett vége a dolognak, mert nem volt bennetek semmi közös.

Párban: Olyan szituba kerülhettek, hogy a párod csak a te tisztánlátásodra számíthat. Mindenképp segíts neki megoldani a dolgot, hidd el, a hálája minden álmodat felülmúlja majd.

Mérleg

Szingli: Csúnya pletyka terjedhet rólad, ami a hétvégén a te füledbe is eljut. A dolog azért zavar, mert van igazságalapja. Bizonyítsd be, hogy már rég sokkal megfontoltabban intézed a pasiügyeket!

Párban: Előkerülhet néhány csontváz a szekrényből, amit még korábban tuszkoltatok be oda. Itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba, hogy tisztán lássátok: van-e értelme közös jövőt tervezni.

Skorpió

Szingli: Egy szerelmi háromszög miatt a padlóra kerülhetsz, de engedd, hogy egy ilyen dolog eltérítsen az eredeti szándékodtól. Ha a pasi tetszik, ne hagyd magad ilyen könnyen lerázni!

Párban: Félreértés áldozata lehetsz, ami nem könnyíti meg a helyzetedet a barátoddal. Ha fontos neked ez a kapcsolat, akkor mindenképp tisztázd a helyzetet, akkor is, ha ezzel mást hozol kényelmetlen szituba.

Nyilas

Szingli: Nem úgy alakul egy találkozód, ahogyan arra számítottál, és úgy érzed, az egész ismerkedés halálra van ítélve. Hívd el a barátnőidet egy közös iszogatásra, hogy felrázzanak ebből az állapotból.

Párban: A barátod úgy érezheti, hogy megfojtod a szereteteddel. Ne sértődj meg, ha szóvá teszi, bármennyire is rosszul esik, inkább próbáld úgy intézni a hétvégét, hogy külön-külön is legyen programotok.

Bak

Szingli: Úgy érzed, hogy a hétvégén nincs erőd kimozdulni sem. Ha így döntesz, akkor legalább otthon próbáld meg hasznosan tölteni az idődet, hogy az újabb munkahét előtt fel tudj töltődni.

Párban: Újabb mérföldkőhöz érkezik el a kapcsolatotok, de csak a külvilágnak mutatod, hogy örülsz, valójában rettegéssel tölt el a dolog. Ne izgulj, ez csak a kezdeti sokk, később te is érezni fogod.

Vízöntő

Szingli: Szuper, hogy van egy zsánered, de nem kellene élből elutasítani azt, aki esetleg érdeklődik irántad, de nem felel meg a kritériumaidnak. Kellemesen csalódhatsz benne.

Párban: A pasid és a családja között nézeteltérés alakulhat ki, még az sincs kizárva, hogy miattad. Ne engedd, hogy téged is belevonjanak a csatározásba, mert abból még nagyobb baj lehet.

Halak

Szingli: Vidám természetednek köszönhetően valaki úgy érzi, mindenképp meg akar ismerni. A randira valószínűleg a legszokatlanabb körülmények között kerül sor, de így is nagyon jól fogod magad érezni.

Párban: A hét közben kialakult vita a hétvégén robbanhat be igazán. Állj bele a dologba, mert csak így van lehetőséged lezárni az egészet és végre nyugiban kiélvezni a hétvége pillanatait.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!