5 örökmozgó csillagjegy, aki képtelen pihenni

A következő csillagjegyek imádják a pörgést, senki és semmi nem tudja megállásra kényszeríteni őket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 örökmozgó csillagjegy, aki képtelen pihenni

Elképesztő energiájuk van, de ennek a folytonos rohanásnak akár nem várt következményei is lehetnek. Az alábbi örökmozgó csillagjegyek akkor járnának a legjobban, ha néha-néha tudatosan beiktatnának a napjaikba egy-két óra lustálkodást.

Kos

Kosként egyszerűen nem tudsz pihenni. Hajt a versenyszellem és minden pillanatban arra törekedsz, hogy te legyél a legjobb. A folyamatos pörgés hátulütője, hogy gyakorlatilag nem tudsz várakozni, mert azonnal rád tör a türelmetlenség. Bár nem szeretsz lustálkodni, de arra oda kellene figyelned, hogy néha igenis szánj egy kis időt a gondtalan kikapcsolódásra!

Ikrek

Ikrekként a te életedben minden gyorsan történik – még a szád is olyan gyorsan jár, hogy a baráti összejöveteleken te vagy az első, aki körbejárja a társaságot, hogy mindenkivel beszélgessen egy kicsit. Még ha az egész napodat emberek között kellett töltened, az sem fáraszt ki, bármikor készen állsz egy éjszakába nyúló beszélgetésre. Hajlamos vagy az idegeskedésre, de te még a negatív érzéseidet is úgy vezeted le, hogy találkozol néhány haveroddal.

Szűz

Szűzként kitűnő elemző képességed van, még azokat az apró részleteket is észreveszed, ami másoknak sosem tűnne fel. A probléma csak annyi, hogy sosem tudod leállítani az agyad, mindig mindent túlgondolsz és túlelemzel. Még ha kívülről úgyis tűnik, hogy éppen a kanapén fekve semmit teszel, valójában a gondolataid össze-vissza cikáznak. Te vagy az a csillagjegy, aki éjjel sem sokat alszik, mert nem tudod abbahagyni a napközben történt dolgok kielemzését.

Nyilas

Nyilasként te egy igazi izzó energiabomba vagy, de a rengeteg energiád a Koshoz hasonlóan téged is türelmetlenné tesz. Szereted a szabadságot és imádsz is a szabadban lenni. Az energiáidat szereted felfedezésre használni, nem tudsz lassítani, mindig újabb és újabb élményekre szomjazol. Még a szabadságodon sem szeretsz pihenni, vagy semmit tenni, sokkal inkább az aktív kikapcsolódás híve vagy.

Halak

Halakként igazán sokszínű egyéniség vagy: fantasztikus barát, egy kreatív lélek és rendíthetetlen romantikus – nem csoda hát, hogy gyakorlatilag sosem tudsz pihenni. Mindent hajlandó vagy megtenni azokért akiket szeretsz, képes vagy akár az éjszaka közepén is útnak indulni, ha valakinek szüksége van rád. Amikor pedig az élet túl nehézzé válik, a kreativitásba menekülsz. Pihenés helyett nekiállsz keményen dolgozni a legújabb festményeden, dalodon vagy egyéb kreatív hobbidon.

Talán ezekben is magadra ismersz:

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp örökmozgó csillagjegyek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!