4 csillagjegy, aki negatív energiát sugároz magából

Sajnos vannak csillagjegyek, akikből a negativitás könnyen a felszínre tör, de szerencsére a dolog kis odafigyeléssel orvosolható.

2021.06.06. 07:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki negatív energiát sugároz magából

Nincs kőbe vésve, hogy az alábbi csillagjegyek szülöttei negatívak, de velük könnyebben megeshet, hogy bizonyos okokból kifolyólag inkább ezt a “rossz” energiát árasztják magukból. Olvasd el, te közéjük tartozol-e, illetve azt, mi lehet erre a megoldás!

Bak

Bak jegyűként elképesztően céltudatos vagy és határozott, nem szereted, amikor azt látod, a körülötted lévők fele annyira se veszik komolyan a dolgokat, mint te. Sokszor tartasz másokat gyerekesnek, felelőtlennek, ezért előfordul, hogy látványosan hátat fordítasz a társaidnak a suliban vagy a munkahelyeden. Ők ilyenkor nem tudják, mi a bajod, csak annyit éreznek, hogy árad belőled a negativitás. Emiatt előfordulhat, hogy nem igazán keresik majd a társaságodat, és kirekesztetté válhatsz. Ne hagyd ennyiben dolgot, próbálj meg egy kicsit lelazulni. Hidd el, napi 30 perc nevetés és mókázás még nem a világvége!

Bika

Alapvetően kemény fából faragtak, mégis előfordulhat, hogy valaki a viselkedésével, mondataival éppen a legérzékenyebb pontodat találja el. Vénuszi jegyként az ilyen sebeket nehezen viseled, ilyenkor szótlanná, megközelíthetetlenné válsz. Simán megtörténhet, hogy a másik már békülne, te viszont még mindig hozzá sem szólsz, gyilkos szemekkel nézel rá és messzire elkerülöd. Sajnos ezzel a negativitással a leginkább csak magadnak ártasz. Fogadd el a bocsánatkérést és tanuld meg elengedni a rossz energiákat.

Oroszlán

Igen, te vagy a zodiákus királynője, de ez nem jogosít fel arra, hogy mások torkának ess, ha véletlenül nem azt csinálják, amit te vársz tőlük. Pedig pont ezt teszed! Mivel a bolygód a Nap, őrületes energiák tombolnak benned, amiket jóra és rosszra egyaránt használhatsz. Amikor elborul az agyad, olyan negativitás árad ki belőled, mint senki másból, ez a pusztító tűz pedig mindent felemészt körülötted. Mondd, tényleg erre vágysz? Tanulj meg egy kicsit elnézőbb, alkalmazkodóbb lenni, adj teret azoknak is, akik szeretnek téged. Ne told rájuk a negatív energiád, ezzel csak végleg elmarod őket magad mellől.

Skorpió

Sajnos nem is titkolod, te egészen élvezed, amikor másokat bánthatsz, amikor bosszút állhatsz vélt vagy valós sérelmeidért. Ezt hamar megtanulja rólad a környezeted is, egy ennyire negatív emberrel pedig nem szívesen töltik együtt az idejüket, nehogy egy rosszul sikerül mondat miatt ők kerüljenek a célkeresztedbe. Ne gondold, hogy mindenki téged akar bántani, ne vegyél mindent támadásnak, akármilyen érzékeny is a lelked. Egyáltalán nem kell azonnal ellentámadásba lendülni és durva szavakkal szétszedni a másikat, hogy aztán együtt ücsöröghessetek a negatív energiában. Ha érzed, hogy kezdesz kiakadni, számolj el háromig és gondold át, vajon a másik tényleg rosszat akart neked?

Ha még inkább kiismernéd a csillagjegyedet:

Címkék: bak bika csillagjegy energia horoszkóp kisugárzás negatív oroszlán skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!