Horoszkóp, Június 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 7-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Június 7., Hétfő

Kos

Alapvetően szuper napnak nézel elébe, az egyetlen, ami beárnyékolhatja mindezt, ha egy kollégád minősíti a munkádat. Csak a féltékenység beszél belőle, szóval nem kell felvenni a gúnyolódását.

Bika

Már régóta foglalkoztat a kérdés, hogy vajon jó helyen vagy-e szakmai értelemben? Szerencsére jön egy olyan ajánlat, ami segíthet meghozni a döntést. Nyugi, bőven lesz időd átgondolni, merre tovább!

Ikrek

Egy számodra teljesen idegen szituban találhatod magad és hirtelen azt sem tudod, hová kapj. Olyan helyről érkezik a segítség, ahonnan nem is számítanál rá, így szerencsére végül minden megoldódik.

Rák

Őszintén, mikor töltöttél időt csak saját magaddal? Szuper, hogy mindig, mindenkinek igyekszel a támasza lenni, de legalább ma helyezed magad a középpontba. Jól fog esni egy kis öngondoskodás.

Oroszlán

Belefuthatsz egy olyan kollégába, aki nem ismeri a személyes tér fogalmát. Ne hagyd, hogy megkeserítse a napod, tisztázd vele rögtön az elején, hogy téged zavar, ha ennyire belemászik a privát szférádba.

Szűz

Nagyon utálod, hogy mindig neked kell mások pontatlan munkája miatt túlóráznod. Ha nem szólsz róla, akkor ne várj változást! A főnököd talán segíthet abban, hogy helyre tegyétek a dolgokat.

Mérleg

Ma vedd elő a Mérleg énedet, és mielőtt bármit mondasz, mérd meg a súlyát, különben elég durva konfliktus közepébe cseppenhetsz, ami hosszútávon is kihathat az életedre. Ez biztosan nem hiányzik.

Skorpió

Egy csúnya pletyka hatással lehet a napodra, ha bedőlsz neki. Az egész csak azért indul útjára, hogy téged kibillentsen a helyzeti fölényedből, ezért nem szabad rá reagálni. Az ebből adódó frusztrációt inkább a koncentrációban vezesd le.

Nyilas

Vannak napok, amikor muszáj elfogadnod, hogy nem te irányítasz. Olyan helyzetbe cseppenhetsz, ahol a kontroll nem a te kezedben van, de hidd el, jobb ez így, mert ezáltal a felelősség sem a tiéd.

Bak

A racionális énedet most felülírja a szíved. Olyan mélyen hiszel egy projektben, amit te találtál ki, hogy minden áron keresztül akarod vinni a vezetőségen. Ha jól kommunikálod, sikeres lehet a dolog.

Vízöntő

Túl sok felelősség szakad a nyakadba, ami az otthoni hangulatodra is rányomja a bélyegét. Szerencsére a barátod pontosan tudja, hogyan segítsen neked a helyzetet megoldani, szóval bátran bízd rá magadat.

Halak

Bár nem hiszel a munkahelyi ismerkedésben, egy új kolléga teljesen levehet a lábadról. A jó hír, hogy te is óriási benyomást teszel rá, szóval talán most az egyszer felül kéne bírálnod az etikai kódexedet.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.