3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ha egyszer ez a három zodiákus eltervezi, hogy megszerez magának valakit, akkor nem ismernek lehetetlent. Csekkold, te közöttük vagy-e!

Oroszlán

Az esetek túlnyomó nincs szükséged különösebb erőfeszítésre ahhoz, hogy valakit megszerezz magadnak, ugyanis a magabiztos kisugárzásod egyszerűen mágnesként vonzza a pasikat. Jól tudod előadni magad, ami szintén megkönnyíti a helyzetedet, ráadásul mindez jó adag makacssággal is párosul, vagyis képes vagy az elhatározásodat tűzön-vízen keresztül vinni. Ember legyen a talpán, aki ennek ellenállni tud.

Bak

A hajthatatlan természetednek köszönhetően nem nyugszol addig, amíg a terveidet meg nem valósítod – ez a párkapcsolatra is igaz. Szigorú elvárásokat támasztasz a partnered felé, ezért az érdeklődésed mindig komoly, nem pazarlod az idődet felesleges ábrándozásra. Ha megfogalmazódik benned a cél, akkor mindent megteszel, hogy elcsábítsd a pasit, akkor is, ha ezért keményen meg kell küzdened.

Halak

Az optimizmusodat tanítani kellene. Annyira nyitottan állsz a világhoz, hogy ezáltal mások is sokkal könnyebben nyitnak feléd, így a legkisebb erőfeszítés nélkül képes vagy bármit és bárkit megszerezni magadnak. Sokszor még kérned sem kell, megnyílnak előtted az ajtók, bár így pont az izgalmas részéből maradsz ki az ismerkedésnek. Ez a fajta pozitív hozzáállás egyébként mindenen átsegít, érdemes akkor is bevetni, ha valami nem úgy sül el, ahogy tervezted.

Érdekel, még mit árul el a horoszkópod?

Címkék: asztrológia bárkit megszerző csillagjegy csillagjegy ezotéria horoszkóp párkapcsolat zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!

Horoszkóp, Június 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 8-án is!