Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ezek a csillagjegyek gyorsan és tűpontosan átlátják az adott problémát, és rögön van legalább két-három ötletük a megoldásra is. Bölcsek, szenzitívek és abszolút out of the box gondolkoznak!

Szűz

Nálad nincs megoldásorientáltabb! Te vagy az, aki sosem a problémára, hanem az abból kivezető útra koncentrál, emiatt rendkívül racionálisan és tárgyilagosan látod az adott szitukat. Ami ezen kívül nagy előnyöd, hogy sosem azt mondod, amit a másik hallani akar, hanem azt, amit az illetőnek akkor ott hallania kell. Az őszinteséged néha fájdalmas és kellemetlen lehet másoknak, de ha megfogadják a tanácsaidat, sok időt és energiát megspórolhatnak maguknak.

Nyilas

A Nyilas az egyik legbölcsebb csillagjegy! Egyszerre tudsz végtelenül racionális és emocionális lenni, rád legalább annyira hatnak az érzelmeid mint a tények. Ráadásul mivel rengeteget mész, utazol, ismerkedsz, felfedezel, tanulsz, óriási tapasztalattal is rendelkezel és széleskörűek az ismereted. Emiatt nagyon komplex a látásmódod, képes vagy kívülállóként, objektíven nézni a problémát, és olyan újszerű megoldásokat találni, ami másnak nem biztos, hogy eszébe jut.

Halak

Halakként nagyon magas az érzelmi intelligenciád. Könnyen át tudod érezni a másik helyzetét, simán képes vagy az ő szemszögéből nézni a dolgot, sőt kicsit magadra is húzod a problémáját. Ezáltal pontosan érted, min megy keresztül, még jobban látod és érzed, mire is lenne szüksége, és még konkrétabb tanácsot tudsz adni neki. Ráadásul te addig nem hagyod cserben a másikat, amíg meg nem oldotta gondját, ha kell, a tanácsokon túl, a megvalósításban is segítesz neki!

Szinte biztos, hogy ezek a cikkek is érdekelni fognak!

Címkék: asztrológia barátság bölcs csillagjegyek csillagjegy ezotéria halak horoszkóp nyilas szűz tanács zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!

Horoszkóp, Június 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 8-án is!