Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Kos

Igazán balszerencsés napnak ígérkezik a mai. Úgy érezheted, az égiek is összeesküdtek ellened, amit lehet, azt kiborítasz, eltörsz, elhagysz. Nyugi, ezek csak tárgyak, pótolhatóak, kár a végletekig felhúzni magadat.

Bika

Szívességet kérhet tőled egy olyan ember, akinek tényleg nagyon fáj, hogy hozzád kell fordulnia. Ne alázd meg és ne legyél leereszkedő, mert később te is kerülhetsz hasonló helyzetbe.

Ikrek

Ma az idő csigalassúsággal fog vánszorogni, legalábbis így fogod érezni, és ez a tudat megőrjít. Gondolj arra, hogy az estét már a pasiddal töltheted, sőt, lehet, hogy lesz valami ötlete, hogyan dobja fel a napod.

Rák

Nem lesz ma túl sok dolgod a melóban, sőt, valószínűleg holnap sem. Ha teheted, gyere el korábban, vagy vegyél ki szabit, mert otthon viszont bőven vár tennivaló, ami így nem a hétvégére marad.

Oroszlán

Oké, hogy a karrieredet egyengeted, de ne feledkezz meg közben a családodról és a barátodról sem. A hajtós időszak ellenére is próbálj meg több időt tölteni velük, mert ezek az élmények fognak feltölteni igazán.

Szűz

Az elmúlt napok magánéleti krízise végre rendeződni látszik, ami abban is segít, hogy jobban tudj a melóban koncentrálni. Szükséged is lesz a tisztánlátásodra, mert egy új projekttel találhatnak meg, ami sokat dobna a karriereden.

Mérleg

Úgy érzed, hogy eljött a változások ideje. Ha a melóban nem tudsz újat kitalálni, akkor rendezd át az otthonodat, vagy vegyél pár új ruhát, ezek is segíthetnek, hogy új színben lásd önmagadat és a helyzetedet.

Skorpió

A teherbírásod kimagasló, de nem végtelen. Ha úgy érzed elfáradtál, nyugodtan mondj nemet a főnöknek, mert ha túlvállalod magad, a saját kardodba dőlhetsz bele, ez pedig valószínűleg nem hiányzik.

Nyilas

Ha ma meetingre készülsz, alaposan nézz utána a dolgoknak, mert most a rögtönzés nem segít. Olyan dologban kérik ki a véleményed, amihez biztos tudás kell, szóval a szokásos „megoldom valahogy” attitűdöt hagyd otthon.

Bak

A magabiztosságodnak köszönhetően sok kapu megnyílik előtted. A munkában előléptetés jöhet szóba, de pasifronton is változás várható, mert a férfiaknak bejön, hogy ennyire határozott vagy és tudod mit akarsz.

Vízöntő

Egy fontos döntés terhe váratlanul ér, ami az egész napodra rányomhatja a bélyegét. Minél hamarabb dűlőre jutsz, annál hamarabb szabadulhatsz a rossz érzéstől, szóval ne halogasd a dolgot.

Halak

A nap tökéletesen alkalmas arra, hogy belevágj a régóta tervezett életmódváltásba. Olyan jól alakulnak a dolgaid, mintha így lettek volna megírva, nyugodtan élvezd ki a hullámvasút tetejét, mert megérdemled.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.