Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem lehet mindenki olyan kedves és asszertív, mint egy egy Vízöntő, vagy annyira mérsékelt és egyensúlyra törekvő, mint egy Mérleg. Nem állítjuk róluk, hogy problémások, és azt a legkevésbé sem, hogy ne lennének szerethetőek, de tény, hogy egyszerűbb az életed, ha távol tartod magad a következő, meglehetősen bonyolult vagy kavarásra hajlamos csillagjegyektől.

Oroszlán

Ha tiszteletben tartod a szabályait és a határait, nem lesz gond, azt viszont, hogy nem értesz egyet vele, és ennek hangot is adsz, bajusztépázásnak fogja venni, és elfogadja a kihívást. Ha nincs energiád vagy időd a teljesen felesleges csatározásokra, ne hagyd magad felhúzni, és ne is menj bele az értelmetlen egó-méregetésbe. Az oroszlán könnyen szerez magának ellenségeket, neked viszont nem kötelező behódolnod neki. Egyszerűen ignoráld őt.

Nyilas

Amennyire kedves tud lenni, ha veszélyeztetve érzi az adott társaságban betöltött szerepét, olyan szinten tudja megkavarni a szálakat. Valójában imádja a drámát, akkor van elemében, ha az érzelmi frontvonal szélén áll, és érdeke szerint irányíthatja a történéseket. Legyél vele normális, de határozottan húzd meg a határaidat, hogy még csak véletlenül se élhessen vissza azzal, hogy bizalmas infókat tud rólad.

Ikrek

Alapjáraton cuki, de ha felidegesítik és elborul az agya, nem ismer lehetetlent. Ráadásul a gyakori hangulatingadozásaival olyan vele az élet, mintha egy őrült hullámvasúton próbálnál meg aludni vagy kávézni: sosem tudod, mi történik a következő pillanatban. Ahogy a többieknél, itt is működik egy kellemes távolság. Minél formálisabb a kapcsolatotok, annál kevésbé engedi meg magának a hisztiket.

Megnyitjuk a csillagjegy-csapot:

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp ikrek nyilas oroszlán problémás csillagjegyek tartsd magad távol

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.