3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

A nyár végérvényesen is beköszöntött, így nem csoda, ha változást érzel a levegőben szerelem fronton is. Egy nyaralás ugyanis az egész életedet megváltoztathatja –, igen, egy romantikus lánykérésre próbálunk célozni. Csekkold, hogy a szerencsés kiválasztottak között vagy-e!

Kos

Jó ideje érzed már, hogy kapcsolati fronton minden nagyon harmonikus, ezért is lep meg annyira, hogy a párod picit távolságtartónak tűnik. Ne gondolj semmi rosszat a dolog mögé, mindössze arról van szó, hogy a lehető legnagyobb titokban szeretné feltenni neked a nagy kérést, és egyszerűen fél, hogy időközben elszólja magát. Hagyd, hogy a maga módján rendezze a dolgok alakulását.

Szűz

Valahogy eddig sosem volt alkalmas az idő arra, hogy a párod végre feltegye a nagy kérdést, amiért valld be nyugodtan, picit szomorú is voltál. Most viszont egy csapásra minden megváltozhat a közös nyaraláson! Nemcsak, hogy gyűrűt húzhat az ujjadra, de olyan romantikus ígéreteket is tehet, aminek egyszerűen lehetetlen ellenállni. Ugye, igent mondasz neki?

Vízöntő

Nem vagytok olyan régen együtt, épp ezért valószínűleg nem is számítasz rá, hogy a barátod lánykérést tervez. A helyzet az, hogy úgy tekint rád, mint a nagy Ő-re, épp ezért nem akar tovább várni a közös élettel és a nyaraláson féltérdre ereszkedhet előtted. Ha te is úgy gondolod, jó párost alkottok, ne agyalj a dolgon, egyszerűen mondj neki igent!

Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra a június?

Címkék: asztrológia csillagjegy eljegyzés ezotéria horoszkóp lánykérés párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!